Ma: 2021.02.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Sikkasztás gyanújába keveredett a Debrecen és a Ferencváros volt válogatott futballistájának, a DVSC jelenlegi sportigazgatójának tüzépes cége

Közel két hónapja nem hajlandó kiadni a vevőnek a Tüzépker Debrecen Kft. azt az összesen 54 millió 500 ezer forint értékű építőanyagot, amit a Széles Trend Építő Kft. még 2020. szeptember és november hónapokban rendelt meg - a teljes vételár megfizetésével - a cégtől. A tüzépes vállalkozást 2020. december végétől két ex-futballista, a Debrecen, a Ferencváros, valamint számos külföldi klub egykori játékosa, a DVSC jelenlegi sportigazgatója, a 31-szeres válogatott Tőzsér Dániel, valamint sógora, Lénárt Szabolcs, a Derecske volt labdarúgója irányítja. Amint az alábbi történetből kiderül, meglehetősen sajátosan.

Újabb orvos vettek bűnügyi őrizetbe: koronavírus elleni oltásokkal összefüggésben állított ki hamis igazolásokat

A rendőrség őrizetbe vett egy 42 éves budapesti orvost, aki a gyanú szerint hamis igazolásokat állított ki, amelyekkel harminc ember kaphatta meg soron kívül, jogosulatlanul a koronavírus elleni védőoltást.

Végleges: bűnismétlés veszélye miatt rács mögött marad a Dózsa György úti gázoló, Molnár Richárd

Bűnismétlés veszélye miatt fenntartotta a négy évvel ezelőtti, két halálos áldozattal járó, Dózsa György úti közlekedési baleset vádlottja, Molnár Richárd letartóztatását a Fővárosi Ítélőtábla. A döntés végleges.

Szutykos vágóhidat záratott be a Nébih Létavértesen

Erősen kifogásolható élelmiszerhigiéniai körülmények miatt Hajdú-Bihar megyében függesztette fel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) egy vágóhíd tevékenységét. Az azonnali hatályú intézkedést számos hiányosság, többek közt a nagyfokú, általános takarítatlanság, az eszközfertőtlenítők, esetenként a mosdók működésképtelensége, valamint a megfelelő felkészültségű személyzet jelenlétét igazoló dokumentumok hiánya is indokolta - közölte a hatóság.

Pintér, Bolcsik és Hajdú nevével próbálta „zsarolni” az elégetett budai milliárdos lányát egy volt rendőrtiszt - nem adta be a derekát, 3 hét múlva az apja halott volt

„Írjatok rám van információm Mészáros István ügyében!” - ezzel az üzenettel jelentkezett több mint egy hete a Privatkopo.hu Facebook-oldalán egy személy. A bűnügyi portál felvette vele a kapcsolatot, amelyet követően napokon át tartó chatelés következett. A titokzatos informátor feltűnően jól tájékozottnak tűnt a 2020. augusztus 10-én, bári kastélyában szénné égett milliárdos ügyében, különösen abban a kérdéskörben, amellyel összefüggésben a BRFK Felderítő Főosztálya hónapok óta nyomozást folytat. „Én mindent is tudok nektek adni, ami nincs sehol” - írta.

Két prostituált összejátszott annak érdekében, hogy a kegyetlen cigánybűnözők a később elégetett budai milliárdos közelébe kerüljenek (fotók)

A közelmúltban felhívta egy nő az augusztusban halálra égetett budai milliárdos fiatalabbik lányát. A hölgy a Makai-féle cigánybanda felbukkanásáig rendszeresen járt a XII. kerületi luxusvillába, hogy pénzért úgymond szórakoztassa M. Istvánt. Zsanett az elhunyt üzletember céges telefonján jelentkezett, és érdekes dolgokat mesélt a cigánybűnözők megjelenését közvetlenül megelőző időszakról. A rögzítésre került beszélgetés legérdekesebb részét az alábbiakban tárja a nyilvánosság elé a Privatkopo.hu. A bűnügyi portál a néhai nagyvállalkozó lányát - biztonsága érdekében - továbbra is Anikó keresztnéven szerepelteti a cikkben.

Döbbenet! A katasztrófavédelem nem tudta kideríteni a kastélytűz okát, amelyben életét vesztette a budai milliárdos - az Orvosszakértői Intézet pedig nem tudta megállapítani, mi idézte elő a halálát (exkluzív fotók)

„A tűz keletkezési okát a tűzvizsgálati eljárás során nem lehetett megállapítani” - ez a leglényegesebb mondata annak a „Tűzvizsgálati jelentésnek”, amelyet a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság készített a Bár községben, 2020. augusztus 10-én, hajnalban keletkezett kastélytűzzel összefüggésben, amelyben M. István milliárdos nagyvállalkozó gyakorlatilag szénné égett. „A halál oka nem állapítható meg” - ez az állítás már az elhunyt üzletember halálával kapcsolatban a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ Orvosszakértői Intézet munkatársa által kiállított „Halottvizsgálati bizonyítványban” olvasható. Rendkívül gyanús körülmények között elhunyt egy ember, és a létező legkorszerűbb technikával ellátott szakértők „csak” két dolgot nem tudtak megállapítani: a tűz, valamint a halál okát.

Börtönbüntetésre ítélték a dohánycsempész banda tagjait

Első fokon börtönbüntetésre ítélte a bíróság Budapesten egy bűnszövetségben elkövetett dohánycsempészettel vádolt társaság öt tagját, akiket bűnösnek mondtak ki orgazdaságban is. A Fővárosi Főügyészség négy vádlott esetében súlyosításért fellebbez.

Helyreigazítás

Gyöngyösi Károly rendőr ezredes, a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti főosztályvezetője az alábbi helyreigazítás közlését kérte.

Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője

Váratlan fordulat történt az augusztusban halálra égetett milliárdos nagyvállalkozó ügyében: egy nő 2020. november végén e-mailt küldött a hagyatéki eljárás lefolytatására kijelölt önkormányzatnak, amelyben nem kevesebbet állított, mint hogy „M. István végrendeletében a személyére vonatkozóan rendelkezett”. Gyöngyösi Tünde - a hatóság felszólítása ellenére - a mai napig nem nyújtotta be az állítólagos dokumentumot, noha jelentkezése óta másfél hónap telt el. A hölgy személye rendkívül érdekes az ügy szempontjából, hiszen azt állítja, hogy 3 és fél évig az üzletember élettársa volt, ugyanakkor a milliárdos 2019 őszén úgy nyilatkozott a Budapest XII. Kerületi Hivatal Gyámügyi és Igazságügyi Osztály munkatársának, hogy a nő rendszeresen pénzt lop tőle, valamint olyan „szereket” kever az ételébe, amelyek rosszullétet idéznek elő nála. Gyöngyösi Tünde testvére a TEK műveleti főosztályvezetője, Gyöngyösi Károly ezredes. Az ügy legújabb fejleményeiről a bűncselekmény áldozatává vált üzletember fiatalabb lányával beszélgettünk, akit - védelme érdekében - továbbra is Anikó keresztnéven szerepeltetünk az alábbi interjúban.

Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”

A közelmúltban egy férfi kereste meg a Privatkopo.hu bűnügyi portált, aki - állítása szerint - szoros kapcsolatban állt az augusztusban gyanús körülmények között elhunyt budai milliárdost hónapokig fogva tartó és fosztogató bűnbanda tagjaival. „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert „velük” vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus, de nevek nem hangzottak el. Dr. Péczely Attila ügyvéd neve viszont igen. Ő XII. kerületi fideszes képviselő” - mondta. Azt kérte, hogy az interjúban ne szerepeljen olyan momentum, amely beazonosíthatóvá tenné őt, mert - mint fogalmazott - „féltem a testi épségem, mert ez a banda mindenre képes...”

A Fővárosi Tulajdonosi Bizottság megkerülésével Fidesz-közeli céggel szerződött a fővárosi állatkert - azóta megbukott - ellenzékinek hitt vezetője

Üzletszerűen, folytatólagosan elkövetett csalás bűntettével, valamint hamis magánokirat felhasználásával gyanúsítja a rendőrség Szabó Rolandot, a Fővárosi Állat- és Növénykert kinevezett főigazgatóját - számolt be 2020. december 15-én a Privatkopo.hu bűnügyi portál. A hír megjelenését követően Szabó - aki a pályázat beadásakor szemérmesen hallgatott arról, hogy büntetőeljárás van ellene folyamatban - azonnal visszavonta főigazgatói pályázatát, Karácsony Gergely főpolgármester pedig megsemmisítette a főigazgatói pályázat eredményét. A nyomozók több tucat valótlan tartalmú számlát találtak a férfi korábbi munkaadójának könyvelésében, amelyek egyértelműen hozzá köthetők.

A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”

A Privatkopo.hu folytatja cikksorozatát egy budapesti milliárdos halálának furcsa körülményeiről. Arról, hogy a bűnügyi hatóságok hogyan asszisztáltak ahhoz, hogy az általuk jól ismert erőszakos cigánybűnözők végigvigyék őt a borzalmas tragédiába torkolló úton. A felismerhetetlenségig összeégett nagyvállalkozó örökösei szerint kijelenthető, az egyenruhások hagyták, hogy a Makai Zsolt és Kiss József nevével fémjelzett bűnbanda hónapokon át szabadon garázdálkodjon, hamisítson, lopjon, sikkasszon, és a bűncselekmény-sorozat végére édesapjuk halála tegyen pontot. Újabb pillanatfelvétel egy következmények nélküli ország mindennapjairól. (A bűnügyi portálnak nyilatkozó néhai milliárdos lánya, védelme érdekében, továbbra is Anikó keresztnéven szerepel a cikkben.)

Több embert kizsákmányolt, vádat emelt a Fővárosi Nyomozó Ügyészség

Egy férfi éve­ken keresz­tül dol­goz­ta­tott kiszol­gál­ta­tott hely­zet­ben lévő sze­mé­lye­ket a vád sze­rint, és egy ingat­lant is csa­lár­dul szer­zett meg egyik kizsák­má­nyolt­já­tól. A Fővá­ro­si Nyo­mo­zó Ügyész­ség letöl­ten­dő bör­tön­bün­te­tés­re íté­lé­sét indít­vá­nyoz­za.

Gyereklányokat vett rá egy váci „férfi”, hogy küldjenek magukról meztelen képeket

Meztelen gyerekek fotóit gyűjtötte mobilján az a 25 éves „férfi”, akit a váci rendőrök fogtak el egy névtelen feljelentés után. A gyanúsítottal szemben gyermekpornográfia bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Cikkek: 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 106-120 121-135 136-150 151-165 166-180 181-195 196-210 211-225 226-240 241-255 256-270 271-285 286-300 301-315 316-330 331-345 346-360 361-375 376-390 391-405 406-420 421-435 436-450 451-465 466-480 481-495 496-510 511-525 526-540 541-555 556-570 571-585 586-600 601-615 616-630 631-645 646-660 661-675 676-690 691-705 706-720 721-735 736-750 751-765 766-780 781-795 796-810 811-825 826-840 841-855 856-870 871-885 886-900 901-915 916-930 931-945 946-960 961-975 976-990 991-1005 1006-1020 1021-1035 1036-1050 1051-1065 1066-1079
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat