Ma: 2020.02.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Brutális rendőri fellépés Jászberényben: kisgyermekeket fogtak el a zsaruk, a kicsik félelmükben összepisilték magukat
Privatkopo.hu 2018.11.06. 7:24:00

„Legalább húsz rendőr pillanatok alatt megszállt bennünket, a három gyerek háromfelé szaladt, a legkisebbet, aki kevésbé tudott futni, három nagydarab rendőr és egy nő szabályosan a földre teperte, és nem akarták engedni, hogy a sikítozó, síró kislányt ölbe vegyem és megvigasztaljam” - elevenítette fel a tegnapi eseményeket a Privatkopo.hu-nak a gyermekek nagymamája. „A kicsi bepisilt ijedtében, a rendőrök nem hagyták, hogy a pisiben ázó gyereket elvigyem átöltözni, Órákon át a szabadban, a földön ültem vele, egy takarót tudtam köré tekerni, amit a kocsiból vettem ki. A nagyobbik kislányt kilométereken keresztül üldözték, amíg a megfáradt gyereket meg tudták fogni, aki addigra már szintén bepisilt félelmében.” Kisgyermekeket fogtak el a „kemény” zsaruk Jászberényben…Gabriella és kiskorú gyermekei történetéről már többször beszámolt a Privatkopo.hu bűnügyi portál.

Itt: http://www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?MN=Hirmix&AGM=Joghalo&AN=gabriella&LN=Hungarian

Itt: http://www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Joghalo&AN=gabriellaugy&MN=Joghalo&LN=Hungarian

Itt: https://www.youtube.com/watch?v=peqUggDIio0

A Szolnoki Törvényszék 2018 júniusában hozott ítéletében - jogerősen - megvonta az anya szülői felügyeleti jogát, és a hat-, a nyolc, valamint a tízéves gyermekeket az apánál - aki az egyik nagy biztosítótársaság felsővezetője - helyezte el, az indokolás szerint azért, mert Gabriella az apa ellen nevelte a kicsiket, nem készítette fel őket a kapcsolattartásokra. Azt a törvényszék nem vizsgálta: a gyerekek miért nem akarnak az apjukkal együtt lenni, miért „borulnak ki”, miért sírnak, amikor a férfi értük megy…

Gabriella büntetőfeljelentést tett a Jászberényi Rendőrkapitányságon, mivel felmerült annak gyanúja, hogy az apa szexuálisan bántalmazta két gyermekét, amit pszichológusi szakvélemény támasztott alá. Az asszony ezért - és mert az apa más vonatkozásban is rosszul bánt a kicsikkel - nem tett eleget a bírósági ítéletnek, nem adta át a gyermekeket az erre megszabott határidőn belül. A rendőrség elrendelte a két kislány és a kisfiú körözését. Miközben az abúzus tárgyában tett feljelentést jogerősen elutasította.

Tegnap, 15 óra körül, hét rendőrautóval egyenruhások érkeztek Gabriella testvérének ingatlanához. A gyermekek éppen a lovakat gondozták.

„Legalább húsz rendőr pillanatok alatt megszállt bennünket, a három gyerek háromfelé szaladt, a legkisebbet, aki kevésbé tudott futni, három nagydarab rendőr és egy nő szabályosan a földre teperte, és nem akarták engedni, hogy a sikítozó, síró kislányt ölbe vegyem és megvigasztaljam” - elevenítette fel az eseményeket a gyermekek nagymamája. „A kicsi bepisilt ijedtében, a rendőrök nem hagyták, hogy a pisiben ázó gyereket elvigyem átöltözni, Órákon át a szabadban, a földön ültem vele, egy takarót tudtam köré tekerni, amit a kocsiból vettem ki. A nagyobbik kislányt kilométereken keresztül üldözték, amíg a megfáradt gyereket meg tudták fogni, aki addigra már szintén bepisilt félelmében.”

A kisfiú a közelben bújt el, ő is összepisilte magát az ijedtségtől, remegve várta, mi fog történni, de amikor látta, hogy a kistestvéreit - mint az elvetemült bűnözőket - elfogták a „kemény” zsaruk, előjött a rejtekhelyéről és „megadta magát”.

„Azt mondta nekem a helyszíni parancsnok, hogy nyugodjak meg, a gyerekeket akaratuk ellenére nem lehet elvinni. Ennek ellenére később - szó szerint - betuszkoltak egy rendőrautóba, a karomon a hatéves kislányommal, és bevittek a rendőrkapitányságra. Egyébként olyan jelenetek játszódtak le a tanyán, amilyeneket csak a legvadabb gengszterfilmekben látni. A rendőrök úgy viselkedtek, mintha sorozatgyilkosokat kellett volna elfogniuk. Brutálisak voltak! Kegyetlenek!” - magyarázta Gabriella.

A Jászberényi Rendőrkapitányságon aztán végképp elszabadult a pokol.

„Az unokám rosszul lett, befulladt, kruppos roham tört rá a félelemtől. Felhívtam a feleségemet, hogy azonnal hozzon gyógyszert, ami rövid időn belül meg is érkezett, de a rendőrök nem engedték be a páromat, és azt sem tették lehetővé, hogy a gyógyszer eljusson a kisfiúhoz” - mondta a nagypapa, akit a rendőrök szintén bevittek a kapitányságra. „Egy idő után ordítani kezdtem, hogy hívjanak mentőt Attilához, mert meg fog fulladni. Erre berontott az irodába a rendőrkapitány, azt üvöltve, hogy „vessünk már véget ennek az egésznek!”, erőszakkal lefejtette a karomban lévő két kicsi kezeit a nyakamról, nagyon durva volt, majd lelöktek a földre, a fejemet belenyomták a padlóba, a rendőrkapitány - aki azt ordította, hogy én beszéltem rá a kisfiút, hogy legyen rosszul - durván beletérdelt a derekamba, hiába kértem, hogy ne tegye, mert gerincsérvem van. Hátrafeszítették a kezeimet, megbilincseltek, majd a földön húzva kivonszoltak a folyosóra, a lépcsőn keresztül pedig az emeletre. Mindezt végig nézték a gyerekek. Leültettek egy székre, négy rendőr őrzött órákon át. Végül készítettek egy jegyzőkönyvet, majd szabályosan kilöktek a kapitányság épületéből.”

Az édesanyát egész délután nem engedték a gyermekeihez, akik pisis ruhában, étkezés nélkül, ijedten vártak a sorsukra.

Este fél 9 körül aztán megérkezett az apa, diadalittasan, hogy átvegye a kicsiket.

Gabriella kapott 10 percet, hogy elbúcsúzzon azoktól, akiket a világon a legjobban szeret, akikért mindent megtett: a zokogó gyermekeitől. Az asszony azóta semmit nem tud róluk, így azt sem, jelenleg hol tartózkodnak.

„A kislányomnak ez volt az utolsó mondata hozzám: ígérd meg, amíg nem jövünk vissza, minden nap elmész a templomba és imádkozol…” - jegyezte meg sírva Gabriella.

„Ezek a gyermekek nem bűnözők, nem hajléktalanok, még csak devizahitelt sem vettek fel, és a kormányt sem akarták megdönteni. „Csak” élni akarnak. Az édesanyjukkal.” - írta egy hozzászóló a közösségi oldalon.

Az idei esztendő - állítólag - a „Családok éve”.

Fájdalom, hogy nem mindenkit értesítettek erről.

(Fotók: illusztráció)

További friss információk
Zenei fesztiválokon terjesztették a kábítószert - súlyosították a pár büntetését
Saját kislányát kényszerítette szexre egy kiskunhalasi moslék, 5-15 ezer forintot kért az 50 éves haverjától alkalmanként
Morálisan alkalmas-e a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara vezetésére egy olyan ember, akinek cége korábban vállalkozókat fosztott ki, családokat tett tönkre, napjainkban pedig verőlegényekkel juttatja érvényre gazdasági érdekeit?
Nyíltan zsidózott a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Főtaxi és a Budapest Airport biztonsági cégének izomagyúja (videó!)
Feltételes kedvezménnyel engedték szabadon a pedofilt - nem meglepő módon ott folytatta, ahol abbahagyta
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat