Ma: 2021.01.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Napi 10 ezer forint „helypénzt” szed a Gozsdu Udvar életét színesítő prostiktól és drogdílerektől az Sz. és az Ö. család
Privatkopo.hu 2017.02.27. 8:39:00

Február elején nagy port vert fel a médiában, hogy két, cigány származású lány csak biztonsági őr kíséretében haladhatott át a Guzsdu Udvar területén. Arról nem szóltak a témában íródott cikkek, hogy mi állhatott a harcos jogvédőket felháborító eset hátterében. A Privatkopo.hu szétnézett a bulinegyed környékén, és cigány prostituáltakba, kábítószer-terjesztőkbe botlott…Február elején két, cigány származású lány arról számolt be a közösségi hálón, hogy csak biztonsági kísérettel mehettek át a Gozsdu Udvar területén. Az ügyet felkapta a sajtó.

Arról azonban nem számoltak be a lapok, hogy a bulinegyed négy bejáratánál rendszeresen „lepukkant” prostituáltak szólítják le a szórakozni vágyó - vagy az udvaron csak egyszerűen áthaladó - férfiakat. A Privatkopo.hu információja szerint az épületkomplexumnál naponta 12-15 kéjnő kelleti magát, főként cigányok, akik napi 10 ezer forint ügynevezett „helypénzt” fizetnek a kriminalisztikában „márkanévnek” számító Sz., illetve Ö. családnak, attól függően, hogy a terület mely részén vadásznak kuncsaftokra, akiket a közeli olcsó hostelekbe visznek az aktus lebonyolítására. Nem ritka, hogy az erősen ittas vagy kábítószer hatása alatt álló alkalmi partnereket meglopják, kifosztják az örömlányok.

Ugyanígy napi „helypénzt” fizetnek a két cigánycsaládnak azok a drogdílerek is, akik az udvaron belül árulják portékáikat. Korábban jellemzően örült vakolattal, porrá zúzott Kalmopyrinnel, esetleg kisállatoknak készült alommal kereskedtek - valódi drog helyett - a „mozgóárusok”, mintegy három hónapja azonban megjelentek a kínálatukban az igazi kábítószerek is, az akár életveszélyes állapotot előidéző kínai kutyulékok.

A Gozsdu Udvarban, valamint a bejáratok környékén az Sz. és az Ö. család emberei felügyelik az üzleti tevékenységet. Egyszerre - elvegyülve a vendégek között - általában 10-12 cigány „ütőember” tartózkodik a helyszínen, akik elzavarják a nem „tejelő” szexmunkásokat és dílereket, valamint jelzik a „védelmük” alatt állóknak, ha rendőrök megjelenése várható.

A Privatkopo.hu úgy tudja, hogy az elmúlt két hétben megszaporodtak a rendőri ellenőrzések a bulinegyed környékén, de a cigány prostituáltakat és kábítószer-terjesztőket egyelőre nem sikerült kiszorítani az övezetből.

Ahogy távoznak a zsaruk, újra előjönnek - mint bogarak a fényre.

További friss információk
Kábítószer-kereskedő bandát irányított a 25 éves „mama”, a maradék idejét embercsempészettel ütötte el
Bár a főpolgármester decemberi közleményében még azt írta, hogy az üzletszerűen elkövetett csalással gyanúsított Szabó Roland „továbbra is főigazgató-helyettesként dolgozik a Fővárosi Állat- és Növénykertben” - már nem főigazgató-helyettes
Még csak 15 éves, de már négy büntetőeljárás folyik ellene
Egy 15 és egy 19 éves lány is gyanúsított lett a dunavarsányi emberölésben
Egy 68 éves csalódott férfi bosszúból tizenöt emberre gyújtotta rá a házat
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat