Ma: 2020.06.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Régi idők nagy bűnügyei
Szorulás: biztonsági rács vette őrizetbe a betörőt
police.hu 2014.02.27. 3:48:00

A rendőrök mentették meg azt a betörőt, aki egy erdőbényei ház bejárati ajtaja és annak rácsa közé szorult. Az asszony - véletlenül - „rejtett erőforrás”…Lakossági bejelentés érkezett 2014. február 17-én, 15 óra 25 perckor a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába: Erdőbénye külterületén egy nő segítséget kér. A Szerencsi Rendőrkapitányság Tállyai Rendőrőrsének járőrei a Szárhegy dűlőben azt tapasztalták, hogy egy idősebb nő beszorult egy ház bezárt bejárati ajtaja és annak lelakatolt rácsa közé.

A rendőrök betakarták és megitatták a körülmények gyötörte, kiszáradás jeleit mutató nőt, aki elhaló hangon, a helyszínen elmondta, két napja érkezett, hogy az ingatlanba betörjön, de beszorult. A rendőrjárőrök időközben értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba vitték a már kiszabadított asszonyt.

A Szerencsi Rendőrkapitányság Tállyai Rendőrőrse az olaszliszkai 60 éves K. Lászlónét a kórházi kezelését követően 2014. február 26-án hallgatta ki gyanúsítottként lopás vétség elkövetésének kísérlete miatt.

További friss információk
30 éve követték el az évszázad magyar bűnügyét
Szorulás: biztonsági rács vette őrizetbe a betörőt
Egyre közelebb kerülnek a nyomozók a Fenyő-gyilkosság megrendelőjéhez
40 éve történt a balassagyarmati túszdráma
Indíték nélkül ölhették meg Fenyő Jánost? - Magas, sportos vagy alacsony, vékony testalkatú lehetett az elkövető
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat