Ma: 2020.08.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Elfogták a zuglói késelőt
police.hu 2011.05.08. 17:56:00

A BRFK életvédelmi nyomozói 24 órán belül beazonosították és elfogták az életveszélyes sérülést okozó tettest.Mint arról korábban hírt adtunk, 2011. május 6-án este egy Budapest XIV., Kerepesi úti vendéglátóhelyen szórakozó több fős társaság szóváltásba keveredett egy 31 éves férfivel. A szóváltást dulakodás követte, amely később az utcán folytatódott. A dulakodás során a társaság egyik tagja egy késsel megszúrta a sértettet, aki ennek következtében életveszélyes sérülést szenvedett. A BRFK életvédelmi nyomozói haladéktalanul megkezdték a tettes felkutatását és elfogását, amelyhez ez alkalommal is elegendő volt számukra 24 óra.

A széleskörű adatgyűjtés, a beszerzett információk helyes értékelése és ellenőrzése eredményeként a nyomozók néhány órával a bűncselekményt követően beazonosították a tettest. A 24 éves pilisi illetőségű fiatalembert 2011. május 7-én kora este fogták el zuglói tartózkodási helyén. Gyanúsítotti kihallgatása megtörtént, amelynek során a terhére rótt bűncselekmény elkövetését beismerte. Vele szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vétele mellett - folytatja le, egyben javaslatot tesznek az illetékes ügyészség felé előzetes letartóztatásának indítványozására.

A sörözőben kialakult, majd az utcán folytatódott verekedés kapcsán csoportos garázdaság bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az életvédelmi nyomozók további két személyt elfogtak, velük szemben szabadlábon hagyásuk mellett folytatódik a büntetőeljárás.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat