Ma: 2020.08.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Rendőrkézen a mórahalmi zsákos betörő
police.hu 2012.02.23. 9:22:00

Kerékpárral és zsákkal indult betörni egy 26 éves ásotthalmi férfi. A Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse néhány percen belül elfogta.Tegnap délelőtt érkezett lakossági bejelentés a Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrsére, hogy valaki betört az egyik mórahalmi házba, majd onnan egy kerékpárral és egy zsákkal távozott.

Az ügyeletes azonnal a helyszínre küldte a járőröket és elindult az őrsparancsnok és helyettese is. Az elsődleges információk beszerzését követően a rendőrök ellenőrzés alá vonták a lehetséges menekülési útvonalakat, melynek során az őrsparancsnok és helyettese a Kissori úton felfigyelt egy kerékpárosra, aki a személyleírásnak megfelelt. Intézkedés alá vonták, melynek során a zsákjában meg is találták a bűncselekményből származó kábeleket.

A férfit előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Kiderült, hogy egy éve szabadult a börtönből, ahol szintén vagyon elleni bűncselekmények miatt töltötte szabadságvesztés büntetését. Ellene lopás bűntette miatt indult újabb büntetőeljárás őrizetbe vétele mellett.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat