Ma: 2018.01.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Villámgyorsan elfogták a kifosztót
police.hu 2017.12.04. 7:10:00

Az újbudai rendőrök tetten érték az elkövetőt, aki egy villamoson alvó férfitől mobiltelefont vett el.A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2017. december 3-án, 05 óra 25 perc körül, egy 46 éves budapesti férfi Budapest II. kerületében, a Széll Kálmán téren kifosztott egy férfit. A. István a beérkező 6-os villamoson figyelte ki az alvó sértettet, akinek állapotát kihasználva elvette mobiltelefonját, majd a villamosról leszállva távozni akart a helyszínről.

A helyszín közelében szolgálatban lévő civil ruhás nyomozók  A. Istvánt a villamosmegállótól pár méterre elfogták, ruházatában megtalálták a férfi mobiltelefonját.

Az elkövetőt a rendőrök előállították a XI. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol kifosztás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.?

További friss információk
112 kilós hasisszállítmány
18 aranygyűrűt loptak a cigányok - keressük őket (fotó)
Őrizetben a rabló páros
Foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés
Feltörte, majd felgyújtotta a gépkocsit
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat