Ma: 2020.08.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Vasvillás és fejszenyeles támadások Fejér megyében
police.hu 2012.04.21. 8:29:00

Enyingen vasvillával, Kulcson egy fejsze nyelével támadt egyik férfi a másikra. Dunaújvárosban egy 16 éves fiúval kapcsolatban érkezett bejelentés a kórházból. A fiú azt mondta este hét körül leütötték. Valamennyi ügy gyanúsítottja ellen megindult az eljárás.Csütörtökön kora délután Enying, Marosi utcába kértek intézkedő járőrt. A bejelentő elmondta, hogy szóváltást követően egy férfi vasvillával megütötte. Nyolc napon belül gyógyuló sérülése keletkezett. A 32 éves bántalmazót előállították az enyingi rendőrök. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a történtekkel kapcsolatban. Két órával később Kulcs, Kiskert utcába riasztották a rendőröket. A megállapítás szerint egy 75 éves férfi bántalmazott egy másikat, egy fejsze nyelével. A sértett a fejére irányuló ütést kezével védte ki, aminek következtében a könyöke sérült. Nyolc napon belül gyógyuló sérülése keletkezett, azonban az eszköz alkalmas volt súlyosabb sérülés okozására. A bántalmazó ellen eljárás indult, mely eljárásban gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Este kilenc óra előtt nem sokkal a dunaújvárosi kórház orvosa bántalmazásról értesítette a rendőrség ügyeletét. Egy 16 éves perkátai fiú elmondása szerint hét óra körül futott össze egy általa névről ismert fiatallal a Babits Mihály utca Kossuth Lajos utca közötti parkban, ahol ismerőse rövid beszélgetést követően csereüzletet ajánlott neki. Egy telefont ajánlott megvételre, karórájáért és nyakláncáért. A fiú nem ment bele az üzletbe, viszont amikor továbbhaladt valaki leütötte. Később magához tért, akkor vette észre, hogy eltűnt az órája és az ezüst nyaklánca. Az eljárás során a lehetséges elkövetőként szóba jöhető 19 éves dunaújvárosi fiatalt elfogták, előállították a rendőrök. Tagadta a terhére rótt cselekményt. Verziója alátámasztására több tanút is megnevezett, akik kihallgatása folyamatban van. Miután felmerült a gyanú, hogy a fiatalok kábítószert fogyasztottak, mintavételre intézkedtek velük kapcsolatban a nyomozók. Az ügyben tovább folytatják az eljárást a dunaújvárosi rendőrök.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat