Ma: 2020.07.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Azonosították az óbudai emberölés elkövetőjét
Privatkopo.hu 2019.10.02. 17:01:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói emberölés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki Óbudán, egy elhagyott épületben olyan súlyosan bántalmazott egy nőt, hogy belehalt a sérüléseibe.Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2019. szeptember 28-án, délután egy férfi füvet nyírt Óbudán, egy Ladik utcai ingatlannál. A férfi az elhagyott épületben egy női holttestet talált, majd szólt a telek tulajdonosának és értesítették a rendőrséget.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály nyomozói az eljárás során azonosították a 18 éves áldozatot, és a szemle során beszerzett adatok, valamint a szakértői vélemények beszerzését követően a halált okozó testi sértés miatt indított nyomozást átminősítették emberölés bűntettére.

A nyomozás során azt is megállapították, hogy a fiatal nő halála 10-12 nappal a megtalálása előtt következett be.

A BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2019. szeptember 24-én, még a holttest megtalálása előtt igazoltattak egy férfit, aki a rendőröknek hamis adatokat diktált be, ezért előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A kapitányságon kiderült, hogy a férfi ellen a Tatabányai Járásbíróság lopás vétség és magánlaksértés miatt elfogatóparancsot adott ki, ezért a férfit átszállították a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe.

Az életvédelmi nyomozók a nyomozati cselekmények és a széleskörű adatgyűjtés eredményeként megállapították, hogy az emberöléssel gyanúsítható férfi azonos azzal, akit szeptember 24-én igazoltattak a rendőrök Budapest XIII. kerületében.

A BRFK Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztályának nyomozói Sz. Tamást 2019. október 2-án Budapestre szállították, és emberölés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat