Ma: 2019.04.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Eltűnt egy szolnoki házaspár - volt NB I-es futballistát köröz a rendőrség
privatkopo.hu 2011.11.22. 9:39:00

Egy 60 éves férfi és 61 éves felesége napokkal ezelőtt nyomtalanul eltűnt, feltételezhető, hogy bűncselekmény áldozatává váltak. A rendőrség gyanúja szerint két férfi hozható összefüggésbe a szolnoki házaspár eltűnésével. A privatkopo.hu információja szerint egyikük korábban profi labdarúgóként szerepelt a hazai élvonalban.Egy hozzátartozó jelezte a rendőrségen a szolnoki házaspár eltűnését. A 60 éves Baunok István és 61 éves felesége november 17-én tűnt el otthonából, és azóta nem adtak magukról életjelet. Eltűnt a házaspár két autója is, az LXP-141-es rendszámú fekete Skoda Octavia és az LSB-331-es rendszámú 207-es Peugeot. A rendőrség ellenőrizte a házaspár lehetséges tartózkodási helyeit, a gépkocsik körözését is azonnal elrendelték. A nyomozás során a rendőrség látókörébe került két férfi, akiknek közük lehet a pár eltűnéséhez.

                                                       Mészáros Tibor

A jelenleg ismeretlen helyen tartózkodó 36 éves Herczku Szabolcs (felső kép) és az ugyancsak 36 éves Mészáros Tibor körözését elrendelték. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki Baunokékról, illetve az eltűnésükkel kapcsolatba hozható két férfiról tud, jelentkezzen a 107-es vagy a 112-es telefonszámon, illetve akármelyik rendőrnél.

                         Herczku Szabolcs - még profi futballistaként

A privatkopo.hu információja szerint Herczku Szabolcs korábban élvonalbeli futballistaként kereste kenyerét: szerepelt a Bp. Honvéd, a Győri ETO, a Gázszer FC, valamint a Diósgyőri VTK csapatában is.

További friss információk
Mosonmagyaróvári tolvajokat keres a rendőrség - kozmetikai termékeket loptak (fotó)
Telekocsi szolgáltatással szállította a drogot Magyarországra egy 25 éves nő
Bűnszervezetben terjesztették a kábítószert - fiatalkorúaknak is
Drograzziákat tartott a BRFK a Fészek „Kulturális” Központban - 47 személy ellen indult büntetőeljárás
Olasz és magyar kábítószer-kereskedőket fogtak el a Nemzeti Nyomozó Iroda felderítői
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat