Ma: 2021.06.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Munkahelyéről lopott, a rendőrök elfogták
police.hu 2012. 09. 05. 10:00:00

A rendőrség több láda húskészítményt foglalt le egy Zala megyei férfi lakásán, az eredményes rendőri fellépésnek köszönhetően a munkáltatónak megtérült a kára.A rendőrség több láda húskészítményt foglalt le egy Zala megyei férfi lakásán kedden délután. A megalapozott gyanú szerint a férfi a munkahelyéről, egy húsüzemből tulajdonította el a szalámikat, mellyel több mint kétszázezer forintos kárt okozott.

A nyomozók a lefoglalt húsárut visszaadták a húsüzemnek, így az eredményes rendőri fellépésnek köszönhetően a munkáltatónak megtérült a kára.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében gyanúsítottként hallgatta ki a húsüzem dolgozóját.

További friss információk
12 éves gyermekével akart kabátot lopatni magának a 26 éves anya
Kilónyi kokain az autóülés alatt
VIII. kerületi lakásában és szépségszalonban is árult kábítószert
T. Lajost 11 éve keresték égen-földön felfegyverkezve elkövetett rablás miatt, most véget vetettek a rendőrök illegális életmódjának
4 év börtön elől bujkált Patrik - nem túl sikeresen
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat