Ma: 2020.08.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Egyre sikeresebb az „Út a börtön világába” program: nem csak fogyasztották, hanem kereskedtek is a droggal a salgótarjáni „navajonkik”
Privatkopo.hu 2018.12.12. 13:58:00

A salgótarjáni nyomozók adatai alapján egy 44 és 43 éves helyi férfi, 2018 májusától szeptember 4-ig, a megyeszékhely belterületén egy személy részére több alkalommal értékesített - a beszerzett szakértői vélemény alapján - új pszichoaktív anyagnak minősülő port.Megalapozott a gyanú arra is, hogy a 44 éves férfi 2018. december 4-én, az éjszakai órákban, Salgótarján belterületén, egy gépjárműben két személy részére új pszichoaktív anyagot adott el, amelyet ezt követően a helyszínre érkező rendőrök lefoglaltak. Az eljárás során az is kiderült, hogy a testvérpár 2018. szeptember 3-át megelőzően kábítószernek minősülő anyagot fogyasztott.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai a két férfi lakóhelyén, 2018. december 11-én, a hajnali órákban megtartott kutatáson készpénzt, és - többek között a wc csészében elrejtett és megsemmisíteni kívánt - több pakett, alufóliába csomagolt, bruttó 219 gramm súlyú kábítószergyanús porszerű anyagot és növényi törmeléket, valamint azok értékesítéséhez szükséges eszközöket találtak meg és foglaltak le.

A rendőrök K. Józsefet és K. Zsoltot elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozók a két férfit őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat