Ma: 2020.10.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
26 bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak egy 15 éves fiút
Privatkopo.hu 2020.10.05. 13:01:00

A kecskeméti nyomozók őrizetbe vettek egy 15 éves fiút, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy még 2020 szeptemberében, a megyeszékhely egyik utcájából elvitt egy személyautót. A fiatal némi autókázás után Kecskemét-Homokbánya területén hagyta sorsára a járművet.A tinédzser nem ismeretlen a rendőrök előtt: a gyanú szerint szeptemberben több bűncselekményt is elkövetett. Szeptember 16-án egy cég telephelyére mászott be, és onnan közel 400 000 forint értékben vitt el szerszámgépeket, készülékeket. A következő éjjel - hasonló zsákmány reményében - visszatért az üzem területére, ekkor készpénzt tulajdonított el. Néhány nappal később egy másik vállalat telephelyét célozta meg: itt többek között egy autó indítókulcsát vette magához. A fiatal szeptember 21-én egy lakóház udvaráról kerékpárt emelt el.

A fiú ellen a kecskeméti rendőrök további 21 rendbeli - 2019 szeptembere és 2020 augusztusa között elkövetett - bűncselekmény miatt folytatnak eljárást, amelyek főként vagyon elleni cselekmények, illetve egy kifosztás bűntette.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a 15 éves kamaszt őrizetbe vették, és a helyi ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Segítsen megtalálni a gyermekpornográfia és szexuális erőszak bűntettével vádolt férfit! (fotó)
Kilószámra „pihentették” a drogot egy bérelt lakásban - letartóztatásban a fiatal pár
Mobilszekrényekben termesztette a marihuánát
Bántalmazót keresnek a borsodi nyomozók (fotó)
Brutális emberrablókat keres a rendőrség (fotók)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat