Ma: 2020.08.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Megfelelő a határon szolgálatot teljesítő rendőrök ellátása
police.hu 2016.10.11. 6:41:00

Valótlan, hogy a határon szolgálatot ellátó rendőröknek nem megfelelő a ruházata, továbbá, hogy pokrócokra, gyógyszerekre, élelmiszerre lenne szükségük.A rendőrség tájékoztatása szerint valamennyi rendőr ruházata - norma alapján - biztosított. Ezt meghaladóan a rendőrök úgynevezett meleg aláöltözetet viselhetnek, amelynek beszerzését a rendőrség támogatja. A határszakaszra vezényelt rendőrök számára elegendő számban takarót osztottak ki, meleg tea folyamatosan fogyasztható.

A rendőrök számára a nap 24 órájában biztosított az orvosi ellátás. Betegség estén a rendőr orvosi javaslatra egészségügyi szabadságra távozik a megfelelő gyógyszeres kezelés mellett. A határhoz rendelt erők számára a fogorvosi ellátás is rendelkezésre áll.

A nappali szolgálatot ellátók meleg reggelit és vacsorát, valamint ebédre - a szolgálati helyen - hideg ételcsomagot kapnak. Az éjszakai szolgálatba lépők meleg vacsorát és éjszakai pótlékként hideg ételcsomagot, meleg reggelit és meleg ebédet fogyasztanak. Az étkezésnél figyelembe veszik a különböző étel intoleranciát, illetve a központi étlaptól is van lehetőség eltérésre. 

A rendőrség ismételten felajánlja a média-tartalomszolgáltatók munkatársainak a határrendészeti feladatokat végző rendőrök ellátására fenntartott raktárkészletek tetszőleges időpontban történő megtekintését. A rendőrség korábbi ajánlatával egyetlen média-tartalomszolgáltató nem élt. 

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat