Ma: 2021.06.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Megfelelő a határon szolgálatot teljesítő rendőrök ellátása
police.hu 2016. 10. 11. 6:41:00

Valótlan, hogy a határon szolgálatot ellátó rendőröknek nem megfelelő a ruházata, továbbá, hogy pokrócokra, gyógyszerekre, élelmiszerre lenne szükségük.A rendőrség tájékoztatása szerint valamennyi rendőr ruházata - norma alapján - biztosított. Ezt meghaladóan a rendőrök úgynevezett meleg aláöltözetet viselhetnek, amelynek beszerzését a rendőrség támogatja. A határszakaszra vezényelt rendőrök számára elegendő számban takarót osztottak ki, meleg tea folyamatosan fogyasztható.

A rendőrök számára a nap 24 órájában biztosított az orvosi ellátás. Betegség estén a rendőr orvosi javaslatra egészségügyi szabadságra távozik a megfelelő gyógyszeres kezelés mellett. A határhoz rendelt erők számára a fogorvosi ellátás is rendelkezésre áll.

A nappali szolgálatot ellátók meleg reggelit és vacsorát, valamint ebédre - a szolgálati helyen - hideg ételcsomagot kapnak. Az éjszakai szolgálatba lépők meleg vacsorát és éjszakai pótlékként hideg ételcsomagot, meleg reggelit és meleg ebédet fogyasztanak. Az étkezésnél figyelembe veszik a különböző étel intoleranciát, illetve a központi étlaptól is van lehetőség eltérésre. 

A rendőrség ismételten felajánlja a média-tartalomszolgáltatók munkatársainak a határrendészeti feladatokat végző rendőrök ellátására fenntartott raktárkészletek tetszőleges időpontban történő megtekintését. A rendőrség korábbi ajánlatával egyetlen média-tartalomszolgáltató nem élt. 

További friss információk
12 éves gyermekével akart kabátot lopatni magának a 26 éves anya
Kilónyi kokain az autóülés alatt
VIII. kerületi lakásában és szépségszalonban is árult kábítószert
T. Lajost 11 éve keresték égen-földön felfegyverkezve elkövetett rablás miatt, most véget vetettek a rendőrök illegális életmódjának
4 év börtön elől bujkált Patrik - nem túl sikeresen
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat