Ma: 2020.08.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Portyán a kiscsalád: együtt lopott apa, anya és a gyerek
sonline.hu 2014.01.03. 15:45:00

A rendőrök a család lovas kocsiján megtalálták a lopott fát, az apa ugyan elmenekült, de később hazament - éppen a járőrök karjaiba futott.A Nagyatádi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy szabási család tagjai ellen.
- A rendelkezésre álló adatok szerint csütörtökön reggel egy Nagykorpád külterületén lévő erdőből ismeretlenek motorfűrésszel tölgyfákat vágtak ki és vittek el - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. - Az egyenruhások azonnal az elkövető felkutatására indultak, amikor egy lovas kocsira és azon utazó két férfira és egy nőre lettek figyelmesek. A fogat vezetője a rendőrök felszólítása ellenére sem állt meg, tovább hajtott. A járőrök autójukkal utánuk mentek, s egy mezei földúton érték utol a kocsit, de azon már csak a fiatalabb férfi és a nő ült, a hajtó elmenekült. A rendőrök a lovas kocsi átvizsgálása során szénával letakart, frissen vágott tölgyfát, valamint egy motorfűrészt találtak. Ezután a 14 éves fiatallal, valamint a 45 éves nővel a házukhoz mentek, ahová gyalogosan megérkezett az 54 éves családapa is, aki korábban a fogatot hajtotta.

- Az egyenruhások a fiatalkorú férfit, valamint édesanyját és édesapját (V. K. I-t, valamint V. S-t) előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, ahol a nőt szabadlábon hagyása mellett, az apát pedig őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók - közölte az SMRFK. - A fiú gyanúsítotti kihallgatására a későbbiekben kerül sor.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat