Ma: 2020.08.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Cserbenhagyó gázolót keres a rendőrség
police.hu 2011.09.19. 9:44:00

Halálos közúti közlekedési baleset okozóját keresi a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság.2011. szeptember 18-án hajnalban 05.30 óra körül közlekedett a 7328-as úton Zalaegerszeg irányába egy eddig ismeretlen személy az általa vezetett, jelenleg nem ismert típusú és rendszámú gépkocsival. Pózva és Zalaszentiván között, a 40+612 kilométerszelvényben feltehetően a gépkocsi jobb első részével elütött egy előtte, az úttest jobb szélén szabályosan, kerékpárral közlekedő középkorú asszonyt, majd a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott. A baleset következtében a kerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt. A történtek tisztázása érdekében a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon halálos közúti közlekedési baleset okozása, valamint segítségnyújtás elmulasztása miatt indult büntetőeljárás. 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a Rendőrség nagy erőkkel keresi a balesetet okozó, feltehetően 1992. és 1996. között gyártott Renault Twingo típusú gépkocsit és annak vezetőjét. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a baleset során a Renault jobb első lámpája és irányjelzője is megsérült. 

Kérjük, hogy aki a balesetet látta, illetve arról, vagy a keresett gépkocsiról és annak vezetőjéről bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (Zalaegerszeg, Kossuth Lajos út 45-47.), vagy tegyen bejelentést a 92/313-184-es telefonszámon, illetve a díjmentesen hívható 107-es, vagy 112-es segélyhívón! Bejelentéseiket a Telefontanú 06/80/555-111-es számán is megtehetik.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat