Ma: 2020.08.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
A BRFK hétvégi hírei
police.hu 2010.12.05.

A tulajdonos érte tetten azt a 36 éves férfit, aki egy Váci úton parkoló személygépkocsi zárját megrongálva próbálta azt kinyitni 2010. december 2-án kora délután.A jármű tulajdonosa az angyalföldi járőrök kiérkezéséig visszatartotta a gépkocsifeltörőt, akit a járőrök előállítottak, vele szemben őrizetbe vétele mellett indított eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitánysága.

Egy XV. kerületi söröző ajtajának lakatját feszítette le az az 57 éves férfi, akit a kerületi egyenruhások értek tetten és fogtak el 2010. december 3-án hajnalban a Hubai Jenő téren. Az őrizetbe vett férfivel szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást rendelt el ismeretlen tettesek ellen, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy a Budapest V.,  Múzeum körút egyik lépcsőházban 2010. december 4-én 12 óra 10 perc körüli időben a földre lökték az idős női sértettet, táskáját és aranygyűrűjét eltulajdonították. A bevezetett nyomozás során megállapítást nyert, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. N. 36 éves férfi és ezidáig ismeretlen társa. A támadót az Országos Rendőr-főkapitányság Készenléti Rendőrség munkatársai 2010. december 4-én 12 óra 45 perckor a Kálvin térnél fogták el, nála az eltulajdonított értékeket megtalálták. Az ügyben a további eljárást — B. N. őrizetbe vétele mellett - az elrendelő szerv folytatja le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított - őrizetbe vételük mellett - B. J. L. 22 éves és N. G. 20 éves férfiak ellen, mert megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy a Budapest XIV., Pillangó utcában parkoló Suzuki típusú személygépkocsit 2010. december 4-én a kora reggeli órákban kinyitották, majd abból szerszámokat tulajdonítottak el. Továbbá megalapozottan gyanúsíthatók azzal is, hogy feltörtek a  Budapest XIV.,  Pillangó parkban egy  Renault típusú személygépkocsit és abból izzókat, míg a XIV., Dongó utcában parkoló Opel típusú személygépkocsiból különféle értékeket vittek el. A két férfit a Zuglói Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály beosztottjai a bűncselekmény  elkövetése után rövid időn belül elfogták. Az ügyben a további eljárást az elrendelő szerv folytatja le.

További friss információk
A díler nem csak terjesztette, később már termesztette is a kábítószert
Letartóztatták a kiskorú rokonait szexuálisan bántalmazó férget
Szülés után magára hagyta gyermekét egy halmajugrai lény
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Budapesti nő irányította a migránsokat csempésző sofőrt - a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai mindkettőjüket elfogták
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat