Ma: 2021.06.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Kiruccant Angliába a csaló - visszahozták
police.hu 2013. 02. 27. 11:43:00

Két és fél éves ügy végére került pont a közelmúltban, amikor a londoni nemzetközi repülőtéren elfogták egy csalás ügyében indult eljárás hatodik gyanúsítottját is.A nyomozás 2012. augusztus végén indul a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon, amikor egy tihanyi lakos feljelentést tett, hogy 2009. szeptember és november közötti több személy, több alkalommal kölcsön kért tőle, összesen közel 2 millió forintnyi összeget. Az indok változó volt, csupán a visszafizetés hiánya maradt állandó.

A feljelentést követően elrendelt nyomozás eredményeként hat személy került a Balatonfüredi Rendőrkapitányság látókörébe, akik közül öt személy esetében már jogerős elsőfokú marasztaló bírósági ítélet született csalás és magánokirat hamisítás bűncselekmények miatt. A hatodik személy azonban az Egyesült-Királyság területére távozott a büntetőeljárás alatt, ezért a Balatonfüredi Rendőrkapitányság a Veszprémi Járásbíróságnál a gyanúsítottal szemben európai elfogatóparancs kibocsátását kezdeményezte.

K. SZ. lakcím nélküli lakos végül saját csapdájába sétált bele 2012. novemberében, amikor is az Egyesült Királyságban az ott elkövetett bűncselekmény miatt a helyi hatóságok elfogták. A hatályban lévő európai elfogatóparancs alapján 2013.02.20-án, a londoni nemzetközi repülőtéren a terheltet átadták a magyar hatóságoknak, majd még aznap repülővel Magyarországra szállították.

A nő gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a terhére rótt cselekmények elkövetését, napokon belül vádemelési javaslattal záródik az eljárás.

További friss információk
12 éves gyermekével akart kabátot lopatni magának a 26 éves anya
Kilónyi kokain az autóülés alatt
VIII. kerületi lakásában és szépségszalonban is árult kábítószert
T. Lajost 11 éve keresték égen-földön felfegyverkezve elkövetett rablás miatt, most véget vetettek a rendőrök illegális életmódjának
4 év börtön elől bujkált Patrik - nem túl sikeresen
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat