Ma: 2020.06.04. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Régi idők nagy bűnügyei
Bozótvágó késsel és teleszkópos bottal tettek „baráti” látogatást ismerőseiknél
Privatkopo.hu 2020.04.07. 18:30:00

A Szendrői Rendőrőrs munkatársai még a helyszín közelében elfogták a bozótvágó késsel és teleszkópos bottal támadókat.Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Edelényi Rendőrkapitányság három tornanádaskai lakossal szemben.

Egy 49 és egy 26 éves férfi, valamint egy 46 éves nő ment be 2020. április 6-án, 17 óra 45 perckor egy Tornanádaskai családi ház udvarába. Az ott lakó két ismerősüket - előzetes szóváltást követően - bozótvágó késsel, valamint teleszkópos bottal többször megütötték, smelynek során a házigazdák könnyebben megsérültek.

A rendőrök még a helyszín közelében elfogták a három elkövetőt, majd az Edelényi Rendőrkapitányságra történő előállításukat követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

További friss információk
30 éve követték el az évszázad magyar bűnügyét
Szorulás: biztonsági rács vette őrizetbe a betörőt
Egyre közelebb kerülnek a nyomozók a Fenyő-gyilkosság megrendelőjéhez
40 éve történt a balassagyarmati túszdráma
Indíték nélkül ölhették meg Fenyő Jánost? - Magas, sportos vagy alacsony, vékony testalkatú lehetett az elkövető
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat