Ma: 2021.04.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Idős asszonyra támadt - már a rendőrök „vendégszeretetét” élvezi
Privatkopo.hu 2021. 03. 25. 10:08:00

A budapesti rendőrök egy napon belül elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint egy belvárosi rablást és egy II. kerületi lopást is elkövetett az elmúlt hetekben.A Budapesti Rendőr-főkapitányság rablás bűntett miatt folytat büntetőeljárást egy 53 éves budapesti férfivel szemben, aki a rendelkezésre álló adatok szerint 2021. március 22-én, 9 óra 57 perckor, egy Budapest V. kerületi társasház lépcsőházáig követett egy idős nőt, majd az épületben a sértettet hátulról úgy megütötte, hogy az a földre esett. A férfi ezután magához vette a nő táskáját az abban lévő 2000 forinttal és okmányokkal együtt, majd sietve távozott a lépcsőházból. A sértett könnyű sérüléseket szenvedett.

A nyomozók szerint szintén ez a férfi volt az, aki 2021. február 4-én, 11 óra 30 perc körül, Budapest II. kerületében megszólított egy idős nőt, majd a földre letett táskáját ellopta. A táskában a személyes iratokon és pénzen kívül egy drága hallókészülék is volt.

A budapesti Sz. Bélát a belvárosi rendőrök 2021. március 23-án, a VI. kerületben elfogták és a BRFK V. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a rablás bűntett és lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
A fideszes Simonka Györgyöt újabb bűncselekmény miatt hallgatták ki
Gyermekpornográfia miatt emelt vádat az ügyészség Fohsz Tivadar egykori fideszes politikus ellen
Továbbra is fegyházba küldené az ügyészség a Jobbik volt politikusát, Kovács Bélát
Csalt, sikkasztott a jelenleg más ügy miatt letartóztatásban lévő polgármester, mégis csak felfüggesztettet kapott
Szerencsejáték-függősége miatt (is) sikkasztó polgármestert tartóztattak le
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat