Ma: 2021.04.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Bűnügyi őrizetben a mélykúti rablás gyanúsítottjai
Privatkopo.hu 2021. 03. 29. 13:53:00

A 17 éves fiatal és 25 éves társa az éj leple alatt támadták meg a sértettet, akitől mobiltelefont, bankkártyát és némi készpénzt tulajdonítottak el.Egy 49 éves mélykúti férfi tett bejelentést a rendőrségre 2021. március 28-án, délután arról, hogy kirabolták.

A sértett arra ébredt az éjszaka folyamán, hogy valaki kopogtat a háza ajtaján, és bebocsátást kér. Mivel a férfi nem engedte be a hívatlan látogatót, a tettes berúgta az ajtót, és társával együtt azonnal az ágyban fekvő sértetthez ment. A szobában magához vette a közelben talált mobiltelefont és övtáskát, amiben egy bankkártya és némi készpénz volt. A férfi kérte az illetéktelen behatolót, hogy adja vissza értékeit, aki válaszul megütötte, és ennek következtében a sértett fejjel nekiesett egy közeli szekrénynek. A támadó és társa az értékekkel együtt távozott a helyszínről.

A középkorú sértett - aki a történtek során könnyű sérülést szenvedett - a bántalmazót meg tudta nevezni, és azt is elmondta az egyenruhásoknak, hogy a tettestárs a fiatal férfi élettársa. A rendőrök a bejelentést követően egy órán belül elfogták a 17 éves rablót és 25 éves társát. Őket otthonukból előállították, gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vették.

A nyomozók átkutatták a gyanúsítottak lakását, ahol meg is találták a sértett mobiltelefonját, amit lefoglaltak, így azt a tulajdonos hamarosan vissza is kapja.

A vizsgálati osztály munkatársai előterjesztést tesznek a rablás bűntettével gyanúsítható mélykúti lakosok letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
A fideszes Simonka Györgyöt újabb bűncselekmény miatt hallgatták ki
Gyermekpornográfia miatt emelt vádat az ügyészség Fohsz Tivadar egykori fideszes politikus ellen
Továbbra is fegyházba küldené az ügyészség a Jobbik volt politikusát, Kovács Bélát
Csalt, sikkasztott a jelenleg más ügy miatt letartóztatásban lévő polgármester, mégis csak felfüggesztettet kapott
Szerencsejáték-függősége miatt (is) sikkasztó polgármestert tartóztattak le
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat