Ma: 2019.05.26.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Budapesten terítették a hasist és a marihuánát
Privatkopo.hu 2018.05.11. 6:56:00

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást H. István és társai ellen. A nyomozók három személyt bűnügyi őrizetbe vettek és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. A 39 éves Matus István szökésben van, vele szemben elfogatóparancsot bocsátottak ki.A nyomozás adatai szerint a férfi 2018 januárjától elfogásáig bűntársaival, M. Istvánnal, M. Lászlóval és M. Norberttel Budapest területén árult drogot.

A KR NNI munkatársai 2018. május 8-án több helyszínen összehangolt akciót tartottak. Ennek alkalmával egy XVIII. kerületi parkolóban kábítószer-eladást követően elfogták M. Lászót, akinek autójában 400 gramm marihuánát és 800 gramm hasist találtak a rendőrök. A vásárlót, B. Józsefet is intézkedés alá vonták, tőle az átvett csekély mennyiségű marihuánát foglalták le.

A nyomozók a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének közreműködésével egy testépítő teremben elfogták H. Istvánt, aki a rendelkezésre álló adatok szerint a bűnözői csoportot irányította. Az ő utasítására ment M. László május 8-án M. István budapesti tartózkodási helyére - ahol a kábítószert raktározták - és továbbértékesítés céljából átvette a később lefoglalt 400 gramm marihuánát.

A KR NNI nyomozói házkutatást tartottak M. István XVIII. kerületi tartózkodási helyén, ahol 700 gramm hasist és 2 kilogramm marihuánát foglaltak le. A rendőrök az épület padlásterében egy 53 tőből álló professzionálisan kiépített marihuána-ültetvényt találtak, valamint a kábítószer termesztéséhez, illetve porciózásához szükséges eszközöket foglaltak le. A férfi inárcsi házában megtartott házkutatás alkalmával 700 gramm hasist találtak a nyomozók. A rendőrök május 9-én elfogták M. Norbertet is, aki a nyomozás adatai szerint a kábítószer készletezését és elosztását végezte.

A KR NNI munkatársai H. Istvánt, M. Lászlót és M. Norbertet kábítószer-kereskedelem bűntett, B. Józsefet kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A nyomozók három személyt bűnügyi őrizetbe vettek és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A 39 éves Matus István szökésben van, a KR NNI elfogatóparancsot bocsátott ki vele szemben - tájékoztatott a rendőrség.

További friss információk
Már hat gyanúsított van az Alstom-metrókocsik ügyében - politikus természetesen nincs közöttük
Elszámoláshamisítás: felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Rakamaz volt fideszes polgármesterét
Három év letöltendő szabadságvesztésre ítélték a korrupt fideszes politikust
Miért nem jár letöltendő börtönbüntetés egy rendőr megtámadásáért?
Egy kisteherautónyi, Portik Tamás által rögzített hangfelvétel került a nyomozók birtokába: politikai botrány készülődik, nem lehetnek nyugodtak a bűnözők sem
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat