Ma: 2020.10.28.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Ismét életveszélyt okozó testi sértés lett a cigarettatarhálás vége
Privatkopo.hu 2020.09.15. 14:44:00

Sérelmezte a cigarettát kérő férfi, hogy csak egy szálat ad neki a sértett, súlyos verekedés tört ki. A Fővárosi Főügyészség letöltendő börtön kiszabását indítványozza a támadókkal szemben.A vádirat szerint egy 26 éves férfi 2018. szeptember 9-én, az esti órákban, a Budapest VI. kerületi Szondi utcában cigarettát kért egy másik férfitól, a sértettől.

A sértettnél nem volt dohánytermék, de felajánlotta, hogy vásárol és abból ad az őt leszólítónak. Együtt elmentek egy dohánybolthoz, amely előtt a huszonhat éves férfi találkozott két, szintén huszonéves férfi ismerősével. A sértett cigarettát vásárolt, amelyből azonban csak egy szálat akart adni, ezért a huszonhat éves férfi ököllel többször megütötte. Társai is közbe avatkoztak és együtt súlyosan bántalmazták a sértettet. A bántalmazott koponyacsontja eltört, így közvetett életveszélyes állapotba került. A dohánybolt alkalmazottja kijött a boltból, a vádlottak azonban elhagyták a helyszínt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói azonosították és elfogták a három támadót, akiket gyanúsítottként hallgattak ki.

A Fővárosi Főügyészség a három bántalmazó ellen társtettesként elkövetett életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre.

Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság ítélje a vádlottakat letöltendő börtönbüntetésre és tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

Az életveszélyt okozó testi sértést a törvény kettőtől nyolc évig tartó szabadságvesztéssel fenyegeti.

További friss információk
A „cserdi csoda”: hűtlen kezelés miatt nyomoz a rendőrség, százmilliók tűntek el - a polgármester két nappal a büntetőeljárás elrendelése előtt lett öngyilkos
OLAF-jelentés: Magyarországon csalták el a legtöbb EU-támogatást - Orbán persze hallani sem akar az Európai Ügyészségről
Pénzt ajánlott az országgyűlési képviselőjelölt visszalépéséért
250 millió forintos adócsalás miatt további 90 napig letartóztatásban marad a szegedi képviselő
Nők zaklatása miatt emeltek vádat a júliusban lemondott fideszes polgármester ellen
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat