Ma: 2020.05.30. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Összeverte barátnőjét, cigarettacsikket nyomott el a combján - a bíróság kiengedte a letartóztatásból
Privatkopo.hu 2020.05.15. 13:39:00

A Kaposvári Járási Ügyészség fellebbezést jelentett be annak a 28 éves kaposvári férfinak letartóztatása érdekében, aki ellen 2019 novemberében minősített személyi szabadság megsértésének bűntette és különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntett miatt emelt vádat az ügyészség.A vádirat szerint a nyomozás során mindvégig letartóztatásban lévő vádlott 2019 áprilisától együtt élt a sértettel a Kaposvár külterületén található, vádlott által épített, félig földbe vájt, komfort nélküli helyiségben, ahol a férfi 2019 májusában a nő kezeit összekötötte, test szerte ütötte, cigaretta csikket nyomott el a combján, majd az összevert ruhátlan sértettet a hajnali órákban kihúzta az épület elé, ahol többször megrúgta. Ezt követően a megkötözött nőt a sorsára hagyta.

A sértett ezt követően napokig bujkált hiányos öltözetben a környező erdőkben, végül egy ismeretlentől kért segítséget, aki tisztálkodási lehetőséget biztosított a számára, ellátta ruházattal és értesítette a rendőrséget.

A 2019 novemberében történt vádemelést követően a Kaposvári Járásbíróságra került bűnügyben a bíróság a vádlott letartóztatását 2020. március 26. napján tárgyaláson kívül - ügyészi indítvány beszerzése nélkül - meghozott végzésével megszüntette, ezzel egyidejűleg vele szemben bűnügyi felügyeletet és távoltartást rendelt el.

A végzés ellen az ügyészség fellebbezést jelentett be a vádlott letartóztatásának elrendelése érdekében.

A férfi a szabadlábra kerülése után az egyik közösségi oldalon nyomban felvette a kapcsolatot a sértettel, ezért a bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki ellene, azonban a férfi őrizetbe vétele után megtartott ülésen nem rendelte el a vádlott letartóztatását.

További friss információk
A Központi Nyomozó Főügyészség hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt gyanúsítottként hallgatta ki Boldog István fideszes országgyűlési képviselőt - aztán szabadon távozhatott
Pénzért gyűjtetett ajánlásokat a parlamenti választások előtt
Hivatali vesztegetés: a legfőbb ügyész kezdeményezte a fideszes Boldog István mentelmi jogának felfüggesztését
Vádat emeltek a terézvárosi ingatlanpanama miatt
Hosszú időre börtönbe küldhetik a volt fideszes képviselőt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat