Ma: 2020.08.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Kiskorú prostituáltakat futtattak a Duna-korzón a „navajonkik”, letartóztatásba kerültek
Privatkopo.hu 2020.04.25. 16:07:00

A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség indítványozta a gyermekprostitúciós tevékenységet szervezetten kihasználó trió letartóztatását; a bíróság a kényszerintézkedést elrendelte.A megalapozott gyanú szerint egy 50 és egy 54 éves nő, valamint utóbbi 53 éves élettársa 2019 októberétől, a Duna korzó környékén szervezetten prostitúciós tevékenységet végeztetett kiskorúakkal, elsődlegesen külföldiek részére. A gyanúsítottak védelmet biztosítottak, átvették a pénzt, illetve a férfi a kiskorúak szállítását is végezte.

A rendőrség felderítette a szervezett tevékenységet és elfogta a terhelteket, akiket gyanúsítottként hallgatott ki gyermekprostitúció kihasználása, minősített emberkereskedelem és más bűncselekmények miatt, majd előterjesztést tett a letartóztatásukra.

A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség a gyanúsítottak eljárásbeli jelenlétének és a bizonyítás zavartalanságának biztosítása, valamint a bűnismétlés veszélyének kizárása érdekében indítványozta, hogy a nyomozási bíró rendelje a gyanúsítottak letartóztatását.

A Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírója - osztva az ügyészség álláspontját - elrendelte a legsúlyosabb kényszerintézkedést mindhárom gyanúsított vonatkozásában. A végzés nem végleges.

További friss információk
Privatkopo.hu: nyári szünet június 29-től augusztus 30-ig
Nem volt kéznél cigarettapapír, elszívta a forgalmi engedélyt
Vádat emeltek a szerelmes zaklatóval szemben
Helyreigazítás
A cigánybűnözők karmába került milliárdos volt munkatársa: „99 százalék biztonsággal állítom, hogy a meghatalmazásokon szereplő aláírások nem Mészáros Istvántól származnak”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat