Ma: 2020.05.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Cipőfűzővel fojtotta meg „szerelmét” a bűnbánó cigány, de az ügyész által felajánlott 20 év „kempingezést” sokallja
Privatkopo.hu/Fotó: Blikk 2019.05.12. 11:40:00
Megkezdődött a nagyecsedi emberöléssel vádolt férfi büntetőpere a Nyíregyházi Törvényszéken. Zámbó Sándort fogolyszökéssel is vádolják.

A cigányt 2018 nyarán eltávozásra engedték az Állampusztai Fegyházból, hogy meglátogassa haldokló édesapját. A férfi így elment otthonába, majd a szerelméhez, Szandrához, akit megpróbált rávenni, hogy szökjön el vele. Amikor a lány ebbe nem ment bele, levette az övnek használt cipőfűzőjét, hurkot csinált belőle, majd megfojtotta a lányt, ahogy azt a hozzá hasonló „szerelmes lovagok” szokták.

Az ügyész azt ajánlotta, ha Zámbó Sándor beismeri a tettét, illetve lemond a tárgyalásról, 20 év szabadságvesztés kiszabását javasolja a bírónak.

Rettentően megbánta…

„Nagyon-nagyon megbántam, bár vissza tudnám forgatni az idő kerekét” - mondta a bíróságon megtörten. „Amikor csütörtökön megérkeztem, végig azt mondta, hogy ne menjek vissza. Én mondtam neki, hogy elvesztem a kedvezményem, de ő erősködött, hogy megöli magát. Majd hirtelen megváltoztatta a véleményét, én meg azt gondoltam, van valakije. Ezen vitáztunk össze” - mesélt a kegyetlen férfi az eltérő kultúrás civódásról.

Zámbó elmondta, hogy jelenleg a tiszalöki börtönben „pihenget”. Először le akart mondani a tárgyalásról, de amikor - kérésére - a bíró kiszámolta, hogy legfeljebb 23,5 évet kaphat a gyilkosságért és a fogolyszökésért, a tárgyalás mellett döntött.

További friss információk
13 éves lánynak adott kábítószert
Megharapta, megfenyegette, majd kifosztotta idős áldozatát egy kecskeméti nő - „navajonki”?
„C-típusú” eset: Klaudia az utcán rabolt ki egy idős férfit
Megverte és megkéselte a saját apját, bűntársával Ausztriába akart szökni, de a budapesti rendőrök „rábeszélték” a maradásra
Fegyverrel rabolta ki a szegedi virágboltot - korábban a postán próbálkozott, de ott nem engedelmeskedtek neki
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat