Ma: 2020.05.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Rablás és szeméremsértés Tiszaújvárosban - a vendégmunkás-import „járulékos velejárói"
Privatkopo.hu 2019.11.08. 17:36:00

A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség rablás bűntette és szeméremsértés vétsége miatt vádat emelt egy 40 éves - „munkavégzés céljából" a városba érkezett - egyiptomi állampolgárságú férfival szemben.A Tiszaújvárosban egy olasz cég alkalmazottjaként dolgozó vádlott 2019. február 24-én, este, a belvárosban figyelt fel a kerékpárjával hazafelé tartó sértettre, egy középkorú nőre.

Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok franciakrémesét!

Az ittas állapotban lévő vádlott futva követni kezdte kiszemelt áldozatát, majd amikor utolérte, hátulról meglökte, és a kerékpárjára szerelt kosárból megpróbálta kirántani a nő táskáját. A sértett azonban ellenállást tanúsított, segítségért kiáltott, és értékei védelmében dulakodni kezdett a támadójával, miközben erősen tartotta a táskát.

A vádlott, aki feltehetően nem számított ilyen komoly ellenállásra, végül eredeti tervét feladva elengedte a sértett táskáját, majd, miután sikerült megszereznie két franciakrémes süteményt a kerékpár kosarából, elmenekült a helyszínről. A sértett a cselekmény következtében nyolc napon belül gyógyuló hámsérüléssel járó sérüléseket szenvedett.

Azt csinálta, ami az egyiptomi barbárvilágban megszokott

Néhány nappal később az ismét ittas állapotban lévő vádlott kora délután, a belvárosban sétált, amikor a közelében felfigyelt egy fiatal nőre, akit követni kezdett. Amikor utolérte, hátulról a nő lábai között benyúlva a ruházatán keresztül a kezével végigsimította a sértett nemi szervét.

A nő bejelentését követően a kiérkező rendőrök a vádlottat rövid időn belül elfogták, mindkét cselekmény miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vételét követően előterjesztést tettek a letartóztatásának indítványozására. A nő a sérelmére elkövetett szeméremsértés vétsége miatt magánindítványt terjesztett elő a vádlottal szemben.

A járási ügyészség vádiratában a férfival szemben végrehajtandó börtönbüntetés, kiutasítás, valamint közügyektől eltiltás kiszabására, továbbá vagyonelkobzás alkalmazására tett indítványt a Tiszaújvárosi Járásbíróságnak.

A férfi letartóztatásban várja a bíróság döntését - közölte a Tiszaújvárosi Járási Ügyészség.

További friss információk
13 éves lánynak adott kábítószert
Megharapta, megfenyegette, majd kifosztotta idős áldozatát egy kecskeméti nő - „navajonki”?
„C-típusú” eset: Klaudia az utcán rabolt ki egy idős férfit
Megverte és megkéselte a saját apját, bűntársával Ausztriába akart szökni, de a budapesti rendőrök „rábeszélték” a maradásra
Fegyverrel rabolta ki a szegedi virágboltot - korábban a postán próbálkozott, de ott nem engedelmeskedtek neki
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat