Ma: 2020.06.05. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Eltérő kultúra Vácott: orális szexre kényszerített egy 11 éves fiút két cigánykölyök
kuruc.info 2013.10.10. 16:06:00

Napok óta kering a Facebookon egy levél arról, hogy az egyik váci általános iskolában két fiú késsel egy harmadikat orális szexre kényszerített. A Váci Napló megkereste az ügyben eljáró Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot, ahol nem cáfolták a hírt.Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatta a lapot, hogy az ügyben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya szexuális kényszerítés bűntette miatt elrendelte a nyomozást, amely jelenleg ismeretlen tettes ellen van folyamatban.

Erről a Facebookon terjedő körlevélről van szó (javított változat):

„Múlt héten kedden (2013. 9. 24.) a váci Földváry Károly Általános Iskolában 3 csörögi erősen pigmentált 13 éves nyikhaj az iskola WC-be invitált egy 11 éves magyar fiút. Orális szexre kényszerítették őt!

Rendőrségi ügy lett belőle. Én csak azt nem értem, hogy erről miért nem ír, „beszél” a média. Mellesleg az iskola igazgatója megkérte a sértett szüleit, hogy a rendőrségi feljelentésről álljanak el, „ne hozza kellemetlen helyzetbe az iskolát” címszóval! Ez milyen már?!

Egy életre megnyomorították lelkileg azt a fiatal kisfiút! Fogadok, hogy az ő szülei nem kérnek kártérítést!

Még hogy nincsen cigánybűnözés?! Ne vicceskedjünk! Menjenek a picsába, akik ezeket a szarházi embereket védik és szopkodják!

Kíváncsi vagyok, hogy ha az ő gyerekével történt volna meg, akkor ő elállt volna-e a rendőrségi feljelentéstől?...”

További friss információk
Négy testvérből és fiaikból szerveződött emberkereskedő bandát számoltak fel az NNI nyomozói: állami gondozott lányokat kényszerítettek prostitúcióra
Viktor ezt nagyon benézte: drogdíler lakásában kutatást végző rendőröktől akart kábítószert venni
Elégtétel: vascsővel tángálta el felesége szeretőjét
„Navajonki” Renáta sajátos formáját választotta a pénzszerzésnek: késsel fenyegetőzve akart kirabolni két kamaszlányt
Meg akart erőszakolni egy nőt ez a cigánybűnöző, a rendőrség a lakosság segítségét kéri az elfogása érdekében (fotó)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat