Ma: 2019.05.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Újpesten fogják meg a legtöbb tolvajt
index.hu 2014.04.30. 10:33:00

Mostanában tárgyalják szerte az országban az önkormányzati képviselő-testületek a helyi rendőrkapitányságok éves jelentéseit 2013-ról. A budapesti kerületekről szóló beszámolók közül is sokat el lehet már érni az önkormányzati honlapokon, az áprilisi testületi ülésekre készült előterjesztések között.A lakosság szempontjából a beszámolók legérdekesebb része az lehet, ami az úgynevezett nyomozáseredményességi mutatókról szól, ebből derül ki ugyanis, hogy ha valaki áldozattá válik, mekkora eséllyel találja meg a rendőrség a feltételezett tettest.

Nyomozáseredményességben Újpest az egyik legsikeresebb budapesti kerület a rendőrkapitány, Terdik Tamás beszámolója szerint. Az általános eredményességi mutatójuk 2013-ban 43,2 százalék volt, és van néhány olyan bűncselekménytípus, amelyek felgöngyölítésében az újpesti rendőrök a legprofibbak egész Budapesten.

Lopásoknál (ebben benne vannak a betöréses lopások is) 17,7 százalékos eredményesség mutatóval lettek elsők a fővárosban, kocsilopásoknál pedig már 13,9 százalékos is elég volt a budapesti első helyhez.

További friss információk
17 éves fiú is árulta a kábítószert
Drogdílerek őrizetben
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara tanácsosaként tevékenykedik a Portik-féle Energol volt elnök-vezérigazgatója
Saját készítésű támadóeszközzel vágta szét áldozata arcát a 16 éves cigány
„Véletlen”: a Főtaxi és a BÁV „védelmét” ellátó céget bízhatták meg a reptéren tevékenykedő taxis hiénák kiszorításával
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat