Ma: 2021.02.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Több csontját is eltörte élettársa másfél éves kisfiának egy Somogy megyei féreg
Privatkopo.hu 2021.01.07. 10:49:00

A Kaposvári Járási Ügyészség vádat emelt egy 32 éves férfival szemben, aki többször is bántalmazta élettársa másfél éves kisgyerekét. A 21 éves anya ellen pedig kiskorú veszélyeztetése miatt emeltek vádat, mert tudott a bántalmazásokról, de nem tett semmit.A vádhatóság közleménye szerint 2020 májusában költözött össze a férfi és a nő, közösen nevelték a nő korábbi kapcsolatából született másfél éves fiát, aki gyakran volt nyugtalan és sírt, ez zavarta a férfit, a gyereket ezért kezdte bántalmazni. Többször megütötte és bedobta a rácsos ágyba, emiatt a gyerek 2020 júliusának végéig több súlyos sérülést is szenvedett: bordatörést, sípcsonttörést és lábközépcsont-törést. Az anya tudott ezekről és semmit nem tett, 2020 júniusában egy orvosi vizsgálat alatt el is hallgatta, hogy miként sérült meg a gyerek, aki emiatt nem kapott megfelelő orvosi ellátást.

A sérüléseket végül a gyerekorvos vette észre 2020 júliusában, ő utalta be a gyereket a megyei kórházba, ahol a vizsgálatok egyértelművé tették, hogy a gyereket bántalmazták, így a kórház értesítette a rendőrséget és a gyámhatóságot.

A kaposvári nyomozók a bejelentést követően őrizetbe vették a férfit, letartóztatását az ügyészség indítványára már elrendelte a bíróság. Az ügyész a vádlottakkal szemben börtönbüntetésre és közügyektől való eltiltásra tett indítványt.

A gyerek a sérülésekből felépült, gyermekotthonban helyezték el.

További friss információk
Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a bíróság Donáth László lelkészt
Pénz helyett késsel akarta megszerezni a megvételre kínált személygépkocsit
Letartóztatták a „férfit”, aki meg akarta rontani a 7 éves kislányát
Ózdi szilveszter: nemcsak szóváltásba, kardozásba is keveredtek
Gyermekotthon dolgozójára támadt
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat