Ma: 2019.01.04. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Pénzt ajánlott a fajtalankodásért a homoszexuális budapesti „tanár” az akadémia focistáinak
Blikk 2018.05.09. 11:40:00

Újabb tanúk meghallgatásával és undorító részletekkel folytatódott a tárgyalása annak a negyvenegy esztendős „tanárnak”, aki a vád szerint az egyik fővárosi gimnáziumban és a Budapest Honvéd utánpótlását adó Magyar Futballakadémián a növendékei közül többeket szexuálisan zaklatott.A feljelentés 2017 januárjában történt, az ügyészség tavaly decemberben emelt vádat többrendbeli szexuális kényszerítés bűntette, kiskorú veszélyeztetése miatt - a maximális kiszabható büntetés tizenkét év börtön. A június óta szabadlábon védekező „tanár” a vád alapján a fociakadémiáról két fiúval kezdett ki, őket már ismerte a gimnáziumból. Még 2016 őszén a bizalmukba férkőzött, chatelt velük, ám a baráti beszélgetés hamar furcsa fordulatot vett. Egy hónap után a vádlott szexuális tartalmú üzeneteket kezdett küldeni.

- Engem a hátam mögött Mr. 23-nak hívott, a péniszméretemre utalva. Amikor találkoztunk, mindig megsimogatta a mutatóujjával a tenyeremet vagy fogdosta az izmaimat - mesélte az egyik focista, aki végül „lerázta” a „tanárt”, aki a vád szerint fotókat is kért a sportoló férfiasságáról. A játékos szobatársát szintén megkörnyékezte a vádlott, ez a fiú jobban tartott tőle. Félt, hogy az érettségin kibabrál majd vele az igazgató-helyettesként is dolgozó férfi, ezért többször találkoztak, elment vele fagyizni, moziba, vásárolni. Ezt az ifjú futballistát a vádlott a „szerelmének” nevezte. A labdarúgó a bíróság előtt állította: „100 eurót ajánlott neki a tanár, hogy lesz.phassa”. A történteket a játékos elmesélte a szintén az akadémián dolgozó tanárnőnek, akinek akkor lett gyanús, hogy a férfi tényleg megpróbálja perverz hajlamait kiélni a diákokon, amikor a kollégája arra kérte: hívja el társasjátékozni a futballakadémia növendékét.

- Az egyik fiú elmesélte, hogy a „tanár” parfümöket fújt a nyakára, és azt lihegte a fülébe, hogy megerőszakolja, valamint a lábát is simogatta - mondta a tanú. A tanárnő magánnyomozásba kezdett, több érintett sráccal felvette a kapcsolatot, illetve rábeszélte a fiatalkorú focistát, hogy édesapjával tegyen feljelentést. Ezt követően más áldozatok is jelentkeztek - állításuk szerint velük szexuális aktus is történt.

A nő azt mesélte, egy volt diák lakásán az egyik focistával negyven másodperces videófelvételt is megnéztek, amelyen a vádlott orálisan elégít ki egy férfit.

A „tanár” továbbra is tagadja az ellene felhozott vádakat.

További friss információk
84 éves nénit vertek össze és fosztottak ki a „mozdonyszőkék”
Karácsonykor sem pihentek a derék „navajonkik”: a saját házában raboltak ki egy 60 éves férfit
Szinte hihetetlen! Cigány rabolt Miskolcon
Szállodai szobát vert szét egy drogos Győrben
Cigánybűnözés: megkötözték és megverték a téglási boltost
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat