Ma: 2021.04.10.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Idős hölgyet rabolt ki egy 21 éves „navajonki”
Privatkopo.hu 2021.02.28. 5:34:00

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre 2020. október 30-án, 15 óra körül arról, hogy Pécsett, a Szabó Ervin téren kiraboltak egy idős hölgyet.A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy férfi követte az asszonyt, majd az egyik pillanatban hátulról meglökte, kirántotta a kezéből a táskáját, és elszaladt. A sértett a lökéstől elesett, a mentők kórházba szállították. A nyomozás során az is kiderült, hogy a férfi a táskából kivette a pénzt, mintegy 5000 forintot, majd a táskát - a benne lévő iratokkal - egy közeli kukába dobta.

A rendőrök beazonosították, majd 2021. február 26-án elfogták az elkövetéssel gyanúsítható pécsi férfit, majd előállították a rendőrkapitányságra.

Gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte. A 21 éves férfit őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását.

Az elkövető ellen rablás miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

További friss információk
Letartóztatásba került egy gyermekpornográfiával gyanúsított csatornapatkány
Vasvilla nyelével „érvelt” egy vitában
Bűnügyi őrizetben a sajószentpéteri kerítő
Az eljegyzés estéjén betörte a menyasszonya orrát egy somogyi férfi, aztán meg is rugdalta
Az általa üzemeltetett szórakozóhelyen árulta a speedet a zalai kábítószer-kereskedő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat