Ma: 2021.04.09.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Mobiltelefont és fülhallgatót raboltak
Privatkopo.hu 2021.03.03. 8:03:00

Egy férfi, illetve fiatalkorú társa a megalapozott gyanú szerint megfenyegette, majd elvette a mobiltelefonját és fülhallgatóját egy kazincbarcikai fiatalembertől. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 20 éves férfival és 15 éves társával szemben.

A két gyanúsított 2020. július 6-án, az esti órákban, Kazincbarcika belvárosában egy késsel megfenyegetett egy fiatalembert, majd elvették mobiltelefonját és fülhallgatóját.

A sértett ezt követően azt mondta az elkövetőknek, hogy otthonában van egy másik telefon is, amit az elraboltért cserébe ingyen odaadna, ezért őt hazáig kísérték. Ekkor a sértett az elrabolt mobilkészülékét kikapta az egyik gyanúsított kezéből és a lakásába rohant segítségért kiáltva, amelynek következtében a két férfi elszaladt, akiket azonban a rendőrök néhány órán belül elfogtak.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

További friss információk
Bíróság előtt a rendőrökre bozótvágóval támadó „kiccsalád”
Négyen okoztak életveszélyes sérülést egy kiskorú sértettnek
Ötágú vörös csillaggal ápolta a munkásőr „hagyományokat”, vádat emeltek az elvtárs ellen
Felfüggesztett börtönt kapott a végrehajtó-helyettest életveszélyesen fenyegető férfi
Féltékenységből verekedés
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat