Ma: 2019.07.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Hanyag elegancia: lopott cipőben ment lopni
Privatkopo.hu 2019.01.15. 13:12:00

Idősek klubjából és egy kollégiumból lopott egy dunaföldvári férfi Gyulán. A két bűncselekmény között a cipőjét is kicserélte azért, hogy a helyszíneken ne ugyanazok a nyomok legyenek, de a rendőrök így is azonosították.Két helyről lopott egy dunaföldvári férfi, Gyulán. Először egy idősek klubjába, majd egy kollégiumba tört be. A bűncselekményeket az elmúlt hétvégén, 2019. január 12-én, éjszaka követte el.

Az idősek klubjába úgy jutott be, hogy egy kővel betört egy ablakot, kinyitotta és bemászott az ablakon. Az épületben az iroda ajtaján lévő üveget is betörte, majd az irodában, egy íróasztal fiókjából több ezer forintot vitt el. Ellopott egy cipőt is, amire lecserélte a sajátját és a kollégiumhoz már a lopott cipőben ment.

Ott átmászott az intézmény kerítésén, térkővel kitört egy ablakot és azon át bemászott az épületbe. Több szobát átkutatott, műszaki cikkeket és egy edzőcipőt pakolt össze. Ezután egy kalapáccsal betörte az iroda ajtajának ablakát és egy íróasztal fiókjából több tízezer forintot vett ki.

Azzal, hogy a két helyszínen nem ugyanazok a lábnyomok voltak, nem tudta megtéveszteni a rendőröket. A Gyulai Rendőrkapitányság nyomozói és körzeti megbízottjai azonosították, majd a bűncselekményekről érkezett bejelentések után egy nappal elfogták a gyanúsítottat.

A 34 éves F. Zsolt a két bűncselekménnyel összességében 35 diákot és idős embert károsított meg. A rendőrök a lopott tárgyak és pénz egy részét megtalálták nála és lefoglalták.

A Gyulai Rendőrkapitányság a férfit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

További friss információk
Nyári szünet 2019. június 25. naptól 2019. augusztus 25. napig
Legalja: ellopták és feldarabolták az angyalt a „színesfém-rajongó” cigányok
Egy ballagási ünnepség záró felvonása: baltával okozott életveszélyes sérülést
Férfi miatt veszekedett gyerekkori barátnőjével Berta, majd néhányszor hátba is szúrta riválisát
Saját magát fuvarozta a betörésekhez a budapesti taxis
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat