Ma: 2020.10.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Letartóztatásban marad a szexuális erőszak elkövetésével gyanúsított nigériai ösztönlény
Privatkopo.hu 2020.10.14. 4:47:00

A férfi nem akart előre fizetni a szexuális szolgáltatásért, hanem két esetben is rátámadt a sértettekre. A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség indítványa alapján a  nyomozási bíró meghosszabbította a szexuális erőszakkal és más bűncselekménnyel is megalapozottan gyanúsított, 22 éves nigériai férfi letartóztatását, aki „tanulmányi céllal” tartózkodik Magyarországon.A megalapozott gyanú szerint a férfi 2020. április 11-én, délután, szexuális szolgáltatást kívánt igénybe venni egy nőtől, azonban nem volt hajlandó előre kifizetni a szolgáltatás ellenértékét. Amikor a sértett távozásra szólította fel, a férfi rátámadt, fojtogatta és szexuálisan is bántalmazta. A rendőrség a bűncselekményt követően néhány órán belül elfogta és gyanúsítottként hallgatta ki a nigériai állampolgárt szexuális erőszak bűntette miatt.

A VII. kerületi nyomozók felderítése alapján a férfi még egy - hasonló jellegű - szexuális erőszak bűntettével, illetve további két személyi szabadság megsértésének bűntettével gyanúsítható megalapozottan.

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség indítványozta a gyanúsított 2020. április 14-én elrendelt letartóztatásának meghosszabbítását, mivel álláspontja szerint a gyanúsított jelenléte az eljárásban és a bizonyítás zavartalansága csak a legsúlyosabb kényszerintézkedéssel biztosítható, valamint csak így lehet kiküszöbölni a bűnismétlés veszélyét.

A Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája az indítvány alapján a férfi letartóztatását meghosszabbította, legfeljebb 2021. január 14-ig.

A végzés nem végleges, mivel a gyanúsított és védője is fellebbezést jelentett be.

További friss információk
„Van egy cigid?” Három cigány rabolt ki egy idős férfit - az egyik elkövető 14, a másik 12 éves
Zoltán összefutott a volt feleségével és annak párjával - késsel „üdvözölte” őket
Miskolc környékén terjesztette a kábítószert - letartóztatását indítványozták
Vasútállomáson rabolgatott a 24 éves „erőforrás”
Korrupt komáromi rendőrökre csaptak le a nyomozó ügyészek
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat