Ma: 2020.10.20.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Letartóztatásban marad a szexuális erőszak elkövetésével gyanúsított nigériai ösztönlény
Privatkopo.hu 2020.10.14. 4:47:00

A férfi nem akart előre fizetni a szexuális szolgáltatásért, hanem két esetben is rátámadt a sértettekre. A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség indítványa alapján a  nyomozási bíró meghosszabbította a szexuális erőszakkal és más bűncselekménnyel is megalapozottan gyanúsított, 22 éves nigériai férfi letartóztatását, aki „tanulmányi céllal” tartózkodik Magyarországon.A megalapozott gyanú szerint a férfi 2020. április 11-én, délután, szexuális szolgáltatást kívánt igénybe venni egy nőtől, azonban nem volt hajlandó előre kifizetni a szolgáltatás ellenértékét. Amikor a sértett távozásra szólította fel, a férfi rátámadt, fojtogatta és szexuálisan is bántalmazta. A rendőrség a bűncselekményt követően néhány órán belül elfogta és gyanúsítottként hallgatta ki a nigériai állampolgárt szexuális erőszak bűntette miatt.

A VII. kerületi nyomozók felderítése alapján a férfi még egy - hasonló jellegű - szexuális erőszak bűntettével, illetve további két személyi szabadság megsértésének bűntettével gyanúsítható megalapozottan.

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség indítványozta a gyanúsított 2020. április 14-én elrendelt letartóztatásának meghosszabbítását, mivel álláspontja szerint a gyanúsított jelenléte az eljárásban és a bizonyítás zavartalansága csak a legsúlyosabb kényszerintézkedéssel biztosítható, valamint csak így lehet kiküszöbölni a bűnismétlés veszélyét.

A Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája az indítvány alapján a férfi letartóztatását meghosszabbította, legfeljebb 2021. január 14-ig.

A végzés nem végleges, mivel a gyanúsított és védője is fellebbezést jelentett be.

További friss információk
97 éves nénit fosztott ki egy 20 éves „navajonki”
Jelentős köztartozást hagyott hátra a balatonfüredi polgármester feleségének korábbi cége, ezért kényszertörölték az Alsóörsön önkormányzati képviselőként tevékenykedő asszony új vállalkozását
Rugós késsel támadt volt párja élettársára az elhagyott férj
Kiskorú lányt csábított el, az ügyészség indítványozta a letartóztatását
Megölte újszülött gyermekét
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat