Ma: 2021.04.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
„Panírozott csirkemell hús” feliratú tasakokban tárolta a kábítószert
Privatkopo.hu 2021. 04. 05. 7:32:00

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség a Pécsi Törvényszék elsőfokú ítéletének súlyosítását indítványozza azon vádlottak büntetőügyében, akik a baranyai megyeszékhelyen kábítószerrel kereskedtek.Az ítélet szerint az egyik vádlottnál 2017 novemberében egy másik bűncselekmény miatt indult eljárásban a hatóság házkutatást tartott, amelynek során kábítószernek minősülő anyagokat és a kábítószer kiadagolására szolgáló eszközöket foglalt le. Az ennek alapján indult büntetőeljárás alatt a vádlott 2018 júliusáig továbbra is beszerzett és értékesített kábítószert, amelynek egy részét vádlott-társa a lakásán, „panírozott csirkemell hús” feliratú tasakokban, a fagyasztójában, valamint wkisky-s dobozokban rejtette el, illetve tárolta.

Az első fokon eljárt Pécsi Törvényszék a vádlottakat - a váddal egyezően - jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettében mondta ki bűnösnek, ezért a kábítószert beszerző és értékesítő tettest kilenc év, míg a szer tárolásában, elrejtésében közreműködő bűnsegédet öt év szabadságvesztésre ítélte.

Az elsőfokú ítélet ellen az ügyész súlyosításért, a védelem enyhítés céljával jelentett be fellebbezést. A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség - az ügyészi fellebbezést fenntartva - hosszabb tartamú szabadságvesztés kiszabását indítványozta a Pécsi Ítélőtáblán.

További friss információk
Kisgyermeküket is magával vitte a következő adag marihuána megvásárlásának helyszínére a drogos pár
Időskorúakat és fogyatékkal élőket rabolt ki, Németországban akadt horogra
Feladta magát a dohánybolti rabló, miután megtudta, hogy a rendőrök keresik
A Dunaferr többségi tulajdonosa szerint „fizikai agresszióra készült Mikó István és csapata”
„Navajonkik” akcióban: kiskorú lányával ment lopni az anya
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat