Ma: 2019.03.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Időseket megkárosító csalókat keres a rendőrség (fotók)
police.hu 2018.04.12. 14:11:00

A szentendrei rendőrök csalás miatt keresik a képeken látható férfit és nőt, tartózkodási helyük megállapításához a lakosság segítségét kérik.A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.  

A nyomozás során gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a jelenleg ismeretlen helyen tartózkodó 30 éves Lakatos Attila Norbert és a 30 éves Horváth Anasztázia az elmúlt időszakban több alkalommal részt vettek a jellemzően idős személyek sérelmére elkövetett csalások végrehajtásában. Ellenük a szentendrei nyomozók elfogatóparancsot bocsátottak ki.

A Szentendrei Rendőrkapitányság kéri, hogy aki felismeri a képeken látható személyeket vagy a tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Szentendrei Rendőrkapitányságon (Szentendre, Dózsa György út 6/A. szám) vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

További friss információk
Házibuliba hívták a zsarukat, két drogdílerrel távoztak
Táskát akart rabolni Alex, nem sikerült neki, ezért megpofozta annak tulajdonosát
Bombával fenyegetőzött egy pocsaji idióta
Pénzt, sapkát és hangszórót követelt - ököllel ütött a 14 éves cigánykölyök
Rendőrnek adta ki magát, majd vascsővel megvert és kirabolt egy idős asszonyt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat