Ma: 2021.01.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Idős asszonyt támadott meg egy gyöngyöstarjáni „navajonki”: festékszóró spray-vel arcon fújta, kezeit és lábait összekötözte
Privatkopo.hu 2020.11.25. 16:51:00

Egy idős asszonyt támadott meg otthonában egy 42 éves „navajonki”, festékszóró spray-vel arcon fújta, több alkalommal megütötte, valamint a kezeit és lábait egy-egy ruhaanyaggal összekötözte, majd két pénztárcával elmenekült a helyszínről.A rendőrök néhány órán belül elfogták azt a gyöngyöstarjáni lakost, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2020. november 24-én, délelőtt a nyitott kapun és ajtón bejutott egy gyöngyöspatai asszony otthonába és pénzt követelt tőle.

Az idős nőt egy festékszóró spray-vel arcon fújta, több alkalommal megütötte, valamint a kezeit és lábait egy-egy ruhaanyaggal összekötözte, azonban a sértettnek sikerült kiszabadítania magát, ezért támadója elmenekült az ott talált két pénztárca tartalmával együtt.

A 42 éves gyanúsítottat a Gyöngyösi Rendőrkapitányság munkatársai rablás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt vették őrizetbe, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Drogra követelt pénzt a fiú, megkéselte az apa
Még mindig nagy a rend: fiatal férfi akart megerőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en
Emberölés Balatonszemesen
„Szakmai” megbeszélést tartottak a cigányok Ózdon - karókkal, vascsövekkel, baseballütőkkel
Ismét drogbuli résztvevőire csaptak le a rendőrök Budapest belvárosában
 
Top cikkek
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat