Ma: 2020.02.16.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Engedély nélkül tartott lőfegyvert kerestek, több kilónyi kábítószert is találtak a BRFK felderítői
Privatkopo.hu 2020.02.12. 16:32:00

Bűnügyi információ merült fel arra vonatkozóan, hogy egy 40 éves török származású holland férfi fóti otthonában engedély nélkül lőfegyvert tart. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói 2020. február 9-én, este, hazaérkezésükkor fogták el a holland férfit és élettársát, a 26 éves budapesti K. Anettet a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.A nyomozók a férfi fóti házában megtalálták az engedély nélkül tartott lőfegyvert, valamint a hozzá tartozó lőszereket, emellett nagy mennyiségű kábítószert és pénzt is találtak. A rendőrök kábítószer-kereső kutya segítségével átkutatták a házat, majd lefoglaltak 11 kilogramm marihuánát, közel 7500 darab extasy tablettát, 2 kilogramm amfetamint, 1 kilogramm kokaint, 48 millió forintot és valutát, valamint két autót, amelyek értéke közel 60 millió forint. A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke meghaladja a 71,5 millió forintot.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói a nőt és a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett, ezen felül a holland állampolgárt lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök a férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, élettársa szabadlábon védekezik.

A Budakörnyéki Járásbíróság elrendelte a török származású holland állampolgár letartóztatását - közölte a Budapest Környéki Törvényszék, szerdán. A gyanúsított és védője fellebbezett a végzés ellen, így a letartóztatás nem végleges, de végrehajtható.

További friss információk
Kevin mindkét önkényesen elvett járművéből kifogyott az üzemanyag, kénytelen volt vonattal menni betörni
Megölte lányát, majd öngyilkosságot kísérelt meg egy férfi Mosonmagyaróváron
Ezúttal Balassagyarmaton raboltak ki egy idős asszonyt a „navajonkik”
Sétabottal vert meg egy 63 éves férfi egy 67 évest, zárásként elrabolta tőle 2 ezer forintját
Kozsóra 1 év és 4 hónap felfüggesztett börtönbüntetést kértek
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat