Ma: 2019.04.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Ismét fegyvereket találtak egy budapesti lakásban a rendőrök
MTI 2011.11.22. 10:18:00

Házi őrizetbe helyezték azt a férfit, akinek budapesti lakásán a BRFK közleménye szerint valóságos fegyverarzenált találtak. A 41 éves férfi egyik ismerősénél tartott házkutatásnál szintén fegyverekre bukkantak.Újabb fővárosi lakásban találtak feltehetően éles lőszereket és fegyvereket a rendőrök - tudta meg a Budapesti Rendőr-főkapitányságtól az MTI.
A rendőrség múlt pénteki közleménye szerint valóságos arzenálra bukkantak egy II. kerületi 41 éves férfi lakásában.  A BRFK hétfőn közölte, hogy a férfi egyik ismerősének XIII. kerületi lakásán is házkutatást tartottak, ahonnan további, feltehetően éles lőszerek, gáz-riasztó fegyver és egy íjpuska került elő.

Közben a Pesti Központi Kerületi Bíróság engedély nélküli tartással elkövetett, lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntette és más bűncselekmények miatt házi őrizetbe helyezte a múlt héten elfogott férfit. A  Fővárosi Bíróság szerint a szökés, az elrejtőzés és a bizonyítási eljárás megnehezítésének veszélye miatt rendelték el P. Zoltán házi őrizetét. A házi őrizet az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, legfeljebb december 19-ig tart. A végzés nem jogerős.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken tájékoztatta az MTI-t, hogy többféle fegyvert, több ezer lőszert és más robbanóeszközöket találtak a rendőrök egy budapesti férfi II. kerületi lakásán; vele szemben előzőleg egy kispuska eladásakor intézkedtek a XIII. kerületben. A rendőrök a Kassák Lajos utcánál figyeltek fel egy gyanúsnak tűnő üzletelésre, amely két férfi között zajlott. Az egyik férfi ruházatából kések, míg a gépjárműből tonfák, vipera, lőszerhüvelyek és egy 22-es kaliberű puska került elő.

A rendőrök ezután tartottak házkutatást annak a 41 éves férfinak a II. kerületi lakásán, aki Angyalföldre vitte eladni a puskát, és a lakásban több, feltehetően éles, sörétes és golyós puskákat, revolvert, flóbertpisztolyt, forgótáras pisztolyt, gyakorló puskagránátokat, pirotechnikai rakétákat, könnygáz-, füst- és ködgránátot, valamint több ezer töltényt, lőszert, illetve lőport találtak. A lefoglalt eszközöket igazságügyi fegyverszakértők vizsgálják.

További friss információk
Szerencsére továbbra is nagy a rend: egy mobiltelefonért és 30 ezer forintért öltek meg egy embert
4 év és 6 hónap börtönbüntetésre ítélték a brutális balmazújvárosi rablót
Dávid kőbányán próbált kirabolni gázpisztollyal egy kisboltot - nem jött össze neki
A vérében van a lakberendezés: a munkaadójától ellopott tárgyakkal díszítette fel otthonát egy szentesi férfi
A rendőrség tavaly 15,4 milliárd forintnyi vagyont foglalt le
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat