Ma: 2019.03.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Cigányok raboltak Érden, a rendőrség keresi a két „erőforrást” (fotók)
Privatkopo.hu 2018.11.01. 18:08:00

Az Érdi Rendőrkapitányságon eljárás indult rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.A nyomozás adatai szerint két cigány 2018. október 30-án, 5 óra körüli időben, Érden, a Budai úton, egy jegypénztár közelében megtámadta a sértettet, akit bántalmaztak, majd az ütésektől földre eső férfi hátizsákját - benne mobiltelefonjával és egyéb személyes tárgyaival - elvették, és elmenekültek a helyszínről.

Az érdi nyomozók adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, Völgyi Adrián 19 éves érdi lakost, valamint Huttka Martin Richárd 19 éves tárnoki lakost, akik ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki.

Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképeken látható cigányokat felismeri, vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatosan információval rendelkezik jelentkezzen - munkaidőben - személyesen az Érdi Rendőrkapitányságon (2030 Érd, Felső utca 4. szám), vagy haladéktalanul hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

További friss információk
Vádat emeltek a drogos szutyok ellen: nyakon szúrt egy férfit egy tatabányai buszmegállóban
Baltával bántalmazta volt élettárását egy 45 éves bátonyterenyei nő
Elfogták az új pszichoaktív anyaggal kereskedő bűnszövetség öt tagját
Ez ám az elrettentés! Csak 3 év és 10 hónap szabadságvesztésre ítélték a volt feleségét megerőszakoló „férfit”
15 éves cigánytakony fosztott ki egy alvó férfit Miskolcon
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat