Ma: 2018.09.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
900 ezer forintot rabolt a trió - a 17 éves Barna Martin Jenőt keresi a rendőrség (fotó)
police.hu 2018.03.07. 7:28:00

Egy férfi tett bejelentést 2018. március 5-én, reggel a rendőrségen, hogy néhány órával előtte, a belvárosban valószínűleg leütötték. Hogy mi történhetett vele, arra nem emlékszik, de eltűnt a pénztárcája, a benne lévő több mint 900 ezer forinttal együtt.A helyszíni adatgyűjtés alapján a nyomozók megállapították, hogy a sértett 2018. március 5-én, 4 óra körül a Vigadó térnél megismerkedett egy háromfős társasággal, akik közül a trió férfi tagja leütötte a sértettet, a két nő pedig elvette az értékeit.

A bevezetett nyomozati cselekmények alapján a rendőrök beazonosították az elkövetőket, akik közül a 24 éves miskolci B. Zitát és a 29 éves budapesti O.-né Sz. Szabinát 2018. március 6-án, hajnalban, Budapest V. kerületében elfogták.  A két nőt a rendőrök a kerületi rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és - őrizetbe vételük mellett - előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A bűncselekménnyel összefüggésben a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága a 17 éves budapesti Barna Martin Jenő ellen elfogatóparancsot bocsátott ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Barna Martin Jenőt felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekményről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

További friss információk
Kiskorú fiúkat molesztált egy pécsi „férfi” - 6 év fegyházbüntetésre ítélték
20 éves cigány rabolt ki egy 11 éves fiút
Halálra kínozta zárkatársát három szombathelyi rab
8 éve megöltek egy idős férfit, most javasol vádemelést a rendőrség
Hárman egy ellen - vascső és golfütő is előkerült a nagykanizsai bolhapiacon
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat