Ma: 2021.04.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Rendőrkézen a tatabányai bántalmazók - a 14 éves elkövető korábban rablás, testi sértés és lopás miatt került a rendőrök látókörébe
Privatkopo.hu 2021.02.26. 6:20:00

Aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntett kísérletének elkövetése miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 14 éves fiú és egy 17 éves lány ellen.A gyanú szerint a fiatalkorúak 2021. február 7-én, délután egy tatabányai intézményből - gyermekkorú társukkal - egy erdős területre csalták közös ismerősüket. A lányt többször megrúgták és arcon ütötték, amelynek következtében könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök 2021. február 24-én előállították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit és még aznap kihallgatták őket.

A 14 éves fiú nem ismeretlen a hatóság számára, vele szemben történt már rendőri intézkedés rablás, lopás és súlyos testi sértés kísérletének elkövetése miatt, azonban - gyermekkora miatt - akkor nem hallgatták ki gyanúsítottként.

A rendőrség kihallgatását követően őrizetbe vette, és kezdeményezte, hogy az ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

További friss információk
Jogerősen elítélte a bíróság a csaló debreceni konyhafőnököt
Elsikkasztotta a lízingelt teherautót
Építőipari munkákat vállalva csalt ki pénzt a vállalkozó
„Unokázás”: több mint 10 millió forinttal károsított meg idős embereket egy fiatal nő
Több millió forintot csalt ki a sértettől két férfi Dorogon
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat