Ma: 2020.09.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Füvezés helyett megverte és megerőszakolta a 25 éves budapesti lányt az Orbán-kormány oltalmazottja
Privatkopo.hu 2020.01.22. 13:19:00

Az oltalmazotti státuszban Magyarországon élő 30 éves férfi a megalapozott gyanú szerint bántalmazott, majd megerőszakolt egy lányt, Budapesten - közölte a rendőrség. A szomáliai elkövetőt a nyomozó hatóság őrizetbe vette.A rendőrség tájékoztatása szerint egy 25 éves lány 2020. január 20-án, egy erzsébetvárosi szórakozóhelyen ünnepelte barátnőjének sikeres államvizsgáját, ahol a két lány megismerkedett két férfival. Hajnalban a két lány a szórakozóhelyről külön indult haza, és a 25 éves nőnek az „alkalmi ismerőse” felajánlotta, hogy elkíséri. A férfi a Kéthly Anna téren lévő parkba csalta a lányt azzal az indokkal, hogy elszív egy marihuánás cigarettát.

A parkban a férfi szexuálisan közeledett a lány felé, aki ezt egyértelműen elutasította. A szomáliai ekkor erőszakossá vált, a lányt többször megütötte, a száját befogta és megerőszakolta; majd a lány telefonját is elvette.

A nő sikoltozására egy amerikai férfi figyelt fel, aki a segítségére sietett, de Orbánék „oltalmazottja” a lányt védeni próbáló amerikaira is rátámadt, többször megütötte, megrúgta, majd elfutott a helyszínről.

A rendőröket az amerikai férfi értesítette, és az adatgyűjtés, az elkövetőről adott személyleírás, valamint a környéken lévő térfigyelő kamerák segítségével 17 órakor a Budapest VIII. kerületi Teleki téren - a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival együttműködve - elfogták a támadót, akinél megtalálták a lány telefonját is.

A szomáliai állampolgárságú férfit a kerületi rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, a bűncselekmény elkövetését nem ismerte el.

Nagy szerencse, hogy a kormány a leghatározottabban elutasítja a bevándorlást.

Szavakban.

További friss információk
Korrupciós ajánlatot tett, de nem annak, akinek tervezte
Adóhatósági eljárások befolyásolásának ígéretével „húztak le” vállalkozókat - a gyanúsítottak között egy volt NAV-os alkalmazott is van
Meghosszabbították a Bentleyvel és Lamborghinivel szájmaszkokat szállító, milliárdos költségvetési csalással gyanúsított férfi és társai letartóztatását
Étolajban és cukorban utaztak, többmilliárdnyi áfát elcsaltak - letartóztatásba kerültek
„Unokázós” bűnbanda tagjait vették őrizetbe a kecskeméti rendőrök
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat