Ma: 2018.05.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Közel 100 millió forintos csalás gyanúsítottját fogták el Romániában
Privatkopo.hu 2018.04.26. 10:43:00

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy sülysápi férfival szemben, akit Romániában fogtak el. A feltételezett elkövetőt bűnügyi őrizetbe vették - közölte a rendőrség.A feltételezett elkövetőt európai elfogatóparancs alapján - a magyar hatóságokkal történt szoros együttműködés eredményeként - 2018. április 16-án fogták el a román rendőrök a férfi marosvásárhelyi tartózkodási helyén.

A román bíróság döntött a 66 éves férfi magyar hatóságnak történő átadásáról, amelyre 2018. április 25-én, kora délelőtt, az Ártándi Közúti Határátkelőhelyen került sor. A hajdú-bihari rendőrök a gyanúsítottat közel 100 millió forint értékre elkövetett csalás bűntett miatt körözték.

A nyomozók a férfit előállították a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztályára, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Megkezdődött Galambos Lajos és felesége büntetőpere
Börtönőrt akart megvesztegetni egy fogvatartott
Több mint 17 millió forintos vesztegetés elfogadásával vádolnak egy felszámolóbiztost
Szerencsejátékon verte el ügyfelei pénzét egy volt ügyvéd
Edit traktort ígért, 400 ezer forint előleget kért
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat