Ma: 2018.09.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Sikkasztás miatt nyomoz a BRFK a Fradinál
FH 2011.02.28.

Sikkasztás miatt indított nyomozást a rendőrség ismeretlen tettes ellen a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezetője elleni feljelentés alapján. Mint ismert, múlt héten egy magánszemély feljelentést tett, mert állítólag 25 millió forint eltűnt a Ferencváros Labdarúgó Zrt. pénzéből. A feljelentés a múlt héten érkezett meg a hatóságokhoz, a hétfőn elrendelt nyomozásnak egyelőre nincs gyanúsítottja, ismeretlen tettes ellen folyik.Korábban a Blikk és a Népszabadság írt arról, hogy a társaság mintegy 25 millió forinttal nem számolt el 2008 és 2010 nyara között. Állítólag Berki Krisztián ezt az összeget 8 részletben vette fel. Az ügyben egy magát megnevezni nem kívánó személy tett feljelentést.

A feljelentés a múlt hét végén megérkezett a Fővárosi Főügyészségre és a IX. kerületi rendőrkapitányságra is. A Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a Független Hírügynökséget úgy tájékoztatta, hogy az ügyben a IX. kerületi rendőrök indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen, sikkasztás gyanújával. Kizárás miatt azonban az eljárást a BRFK Gazdaságvédelmi Főosztálya folytatja le.

Berki Krisztián múlt hét csütörtökön egy sajtótájékoztatón az ügy kapcsán annyit mondott, hogy amíg az ellene tett feljelentés nem érkezik meg hozzá hivatalosan, nem tud mit mondani az ügyről. A szakemberek majd ellenőrzik a zrt. belső működését, és akkor kiderül, hogy jogos volt-e a feljelentés vagy nem - tette hozzá Berki Krisztián.

További friss információk
Letöltendő börtönbüntetést kér az ügyészség, az ismert biztonságpolitikai szakértőre, Tarjányi Péterre
Kétszer adta el a lakását
31 millió forintot csalt ki egy álmagánnyomozó az eltűnt hozzátartozójukat kereső családtól
Három hónappal meghosszabbították Czeglédy Csaba letartóztatását
Visszaélt a webkincstári jelszóval - 2 millió forinttal károsította meg idős nagynénjét
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat