Ma: 2021.01.22.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Felfegyverkezve rabolt egy nyíregyházi „navajonki”
Privatkopo.hu 2020.12.04. 8:16:00

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást I. S. 42 éves nyíregyházi lakos ellen.A nyomozás adatai szerint a férfi 2020. november 27-én, délután bement egy nyíregyházi üzletbe, ahol kést tartott az ott dolgozó nőre, és a bevétel átadását követelte. Az eladó engedelmeskedett, a több tízezer forint összegű készpénzt átadta a férfinak, aki ezután elmenekült.

A bejelentést követően a rendőrök haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést az ismeretlen elkövető azonosítása, és elfogása érdekében. A nyomozók a feltételezett elkövetőt 2020. december 3-án, nyíregyházi lakóhelyén fogták el. A férfit a rendőrkapitányságra előállították, és rablás bűntett elkövetésének gyanújával kihallgatták.

A gyanúsított a terhére rótt bűncselekményt, valamint azt is beismerte, hogy az elmúlt félévben mintegy tíz darab kerékpárt tulajdonított el Nyíregyházán.

A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Szállásadókat károsított meg az álmentő
Az adók mellett az útdíjat is elcsalták
Ötven NVSZ-es dolgozik a hálapénzes orvosok lebuktatásán
Vádemelés az időseket megkárosító férfival szemben
Vádemelés a hitelügyintézést, hitelkiváltást és nyereséges befektetést ígérő sorozatcsalókkal szemben
 
Top cikkek
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat