Ma: 2021.01.21.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Fakaróval ütötte ismerősét
Privatkopo.hu 2020.11.27. 12:15:00

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés kísérlet bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 24 éves ludányhalászi lakos ellen.A férfi és ismerőse között 2020. május 10-én, délután, Salgótarjánban, egy családi ház előtti útszakaszon hangos szóváltás alakult ki. Ezt követően a gyanúsított a vitatársát egy fakaróval, két alkalommal, nagy erővel a fején megütötte, majd a földre esett sértettet több alkalommal testén tovább bántalmazta.

A férfi ennek következtében a szakértői vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett, de a súlyosabb sérülés elmaradása csak a véletlennek volt köszönhető.

A rendőrök az eljárás vizsgálati szakaszát a napokban befejezték, és az ügy iratait az illetékes ügyészségnek továbbították.

További friss információk
Az adók mellett az útdíjat is elcsalták
Ötven NVSZ-es dolgozik a hálapénzes orvosok lebuktatásán
Vádemelés az időseket megkárosító férfival szemben
Vádemelés a hitelügyintézést, hitelkiváltást és nyereséges befektetést ígérő sorozatcsalókkal szemben
Csaba és Barbara az „unokázásban” látta a szebb jövőt - tévedtek
 
Top cikkek
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat