Ma: 2020.10.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Debrecenben raboltak ki egy dohányboltot - a rendőrség vádemelést javasol a gyanúsítottak ellen
Privatkopo.hu 2020.09.29. 18:23:00

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntett miatt indított nyomozást két férfi ellen, akik 2020. augusztus 26-án, kora reggel kiraboltak egy debreceni dohányboltot.A nyomozók két napon belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 18 éves O. Richárdot, és 19 éves társát R. Józsefet. A két férfit kihallgatták, beismerő vallomást tettek.

Elmondták, hogy készültek a rablásra, ötletadó filmeket néztek, majd terepszemlét tartottak Debrecenben. Végül választásuk a Dózsa György utcán található üzletre esett.

Nem sokkal nyitás után O. Richárd, egy légfegyverrel a kezében ment be a boltba, társa pedig kint biztosította. Miután megszerezték a kasszában található több mint ötvenezer forintot, elmenekültek a helyszínről. A fegyvert később elrejtették, a pénzt pedig elköltötték. Elutaztak a városból, előbb Diósgyőrbe, majd Egerbe mentek, ahol a hajdú-bihari nyomozók elfogták őket. Egyikük vallomásában azt mondta, tudta, hogy szorul a hurok, és megkönnyebbülést érzett, amikor megjelentek a rendőrök.

A jelenleg is letartóztatásban lévő gyanúsítottak ügyében a bűnügyi hatóság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

További friss információk
Paplanokkal házaltak a cigányok, idős embereket csaptak be - bűnügyi őrizetbe vették őket
Félmilliárdos „okosság”: túlárazott játszótér-felújítások miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség
10 millió forint értékű cigarettaszállítmányt kapcsoltak le a NAV és a határrendészet munkatársai
700 millió forintos költségvetési csalással gyanúsítják a szójás bűnszervezet tagjait
Vádat emeltek egy igazi „jóstehetség” ellen
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat